Lite ny uppdatering

Ja vad ska man börja?! Hänt mycket sen sista tiden, mycket jobb och sånt på schemat men jag klagar inte jag trivs som fisken i vattnet att jobba.

Barnen var i fredags på grönan och hade en mys dag medans jag jobbade. Med det förkänade dom att få lite roligt dom med utan att vara med mamma hela tiden på jobbet, Men barnen älskar iofs att vara med på jobbet, Där kan dom vara ute och springa och leka på stora plan och spraka boll=)

Lite bilder från Grönan

 =)
Dom hade haft en super mysig dag på grönan och på väg hem så va alla total trötta och glada till och med dom vuxna va nöjga och glada=)
Min lille man somnade bara efter en liten stund efter som lämnade grönan
Bilder från hemresan hehe. När dom kom hem hade dom så mycket att berätta och bara höra deras glädje och deras historier gjorde mig så glad men visst hade man velat se det själv men jag unnade dom att ha en underbar dag=)

Lördag och söndan va det bara jobb för hela slanten och det tackar vi för. Hade ganska många mc killar som kom för att ta sig en god fika eller en glass=)

Hmm ja då är man i v 23 nu tiden går så fort och man tycker inte att tiden gå snabbt med det gör det.. Bjuder på en liten mag bild  Kul att gå tillbaka och se sen när bebisen är ute=) Vi vet fortfarande inte vad den lilla kommer att bli emnd en 22 ska vi på 3D ul så då får  vi veta vad det kommer =)
=)

Onsdag:

Så här såg det ut i onsdag på Cafét och det är så roligt att se alla som kommer och vill ta sig något gott=) Dom här dagarna känner man sammhörigheten som finns bland alla människor..
Nu ska vi utöka mc träffarna och ha lördagar oxå som träff dagar eftersom det är många som frågar om vi har planer att ta dit band och så=) Vi klagar juh inte på ideer men det är kul att folk frågar=)..

Idag har det varigt rätt lugnt har fixat och donat en heldel men annas har dagen varit bra...

Nu har jag försökt få med lite av varje som har hänt med familjen nu ska jag ta mitt täcke och då och nanna kudden=)

//madde


VÄLKOMMEN



I morrn blir de allvar vi öppnar helt o hållet vårat café... Kom me mc, jänk eller helt enkelt me vännerna o ha en trevlig kväll me massa folk... Vi har massor att erbjuda;) wenngarnsslott i sigtuna där finns vi;)

Café Dammstugan

Beläget vid Wenngarns Slott 3 km norr om Sigtuna intill väg 263.
Mötesplats för både motorcykel- och bilåkare som på senare år har tagit mycket besökare från Våfflan i Sigtuna.
Livemusik på onsdagar och öppet till 22

Varmt välkommna till vårat lilla Café


Tisdagen 1/6-10

Underbart att sitta i solen och ta sig en kopp kaffe=) Barnen sysselsätter sig och bada i lilla poolen med stor lycka i solen=) Så länge barnen är nöjda så är man själv nöjd :D.
.
Just nu är det mycket prat om ragger från barnen, mycket frågor och tyvärr inga svar man kan svara på. men försöker att förklara men det är inte så lätt att göra det för en två åring coh sen en fyra åring. Men när allt är klart kanske dom inte pratar så mycket om det. Just nu är det fortfarande ett känsligt ämne pgr att till och med en vänskap tog slut .Men det kunde inte ha varit äkta vänskap för då hade den tagit slut! men det är bara att inse faktat att så här är det faktist jag hoppas bara att inget skitsnack kommer att börja =( konstigt nog varje gång en vänskap tar slut så vlir det massa baktal och skit. jag förstår inte varför men så är det iaf.. nä ska sluta älta detta. Det som har hänt har händ inget man kan göra något åt just nu! Vill bara veta vart raggers aska är så man kan få ett avslut på det.. Nu ska jag sätta mig och försöka dricka mitt kaffe för femte gången idag och sätta mig ner så den lilla lägger sig ner och sover ett tag..

i v 22

Den 17.e ska vi mäta och lyssna på bebisen hjärta. ska bli mysigt att få höra och minnas tillbaka när mina andra små låg där inne=) 

Men ska sätta mig i solen nu och bara ta det lugnt och skratta åt barnen!!


 

RSS 2.0