Tisdagen 30 mars

Hmm idag har der varit mycket tankar som strävat runt i huvudet, tröttheten  har kommit smygande lite till och från.. Vissa dagar önskar man att man  var borta, någon annan stans så man slapp alla  idioter. men man  kan inte fly hela tiden tyvärr från allt.
Hmm annars har dagen varit fullt ös medvetslös... Fröken fiza potta hade hittat Jimmys solglasögon=) Gömmer sig bakom Jimmys solglasögonvisst är  hon snygg. hehe    Värsta coola bruden.. Annas idag har vi varit ute på tomten och krattat lite va ganska skönt att få  lite saker gjord.Solen värmde väldigt skönt när man var ute... Izac börjar bli bättre nu. Jag hoppas det håller i  sig och att han blir frisk tills på lördag , För då väntas Elmia och då vill man juh inte ha sjuka barn. Då vill man att barnen ska vara glada och pigga=)

Annars har det väl inte hänt så mycket.. Jag hoppas det är fint väder i morgon, för då ska jag ta ut alla tre barnen på en  på promenad. känner att jag vill ut, ut och bara gå. sen på kvällen beger vi oss hem till nyköping igen..  ÅÅ vad trött man  kan vara idag, jag har inte fått sova i natt,    först hade  jag kramp i fötterna och sen kunde jag inte helt änkelt sova, men det har sina förklaringar hehe. och sen så saknar man juh sin älskling..
nä  nu ska jag dricka lite katte och titta vidare på halv 8 hos mig....

Måndag 29 Mars

Då va denna dag snart  slut oxå.. Hmm dagen har gott väldigt snabbt måste jag säga..Idag har barnen left rövare hela dagen, och då menar jag rövare. hehe ja nu kan man iaf inte bli kallad dum blondin  längre för i går kväll hade vi tjej kväll med nagel fix och färgning av hår.. Skönt att få göra om dig lite. Idag fick jag mina naglar fixade:)
=) tack syster för att du gjorde dom fina. annas har dagen gått åt att tvätta en  hel det behöver det  nu när dåde izac och Jonathan får mera tänder.  Idag hade jag och min son helt delade meningar om att han skulle sova en stund på dan, och jag kunde inte annat än skratta åt honom när jag gick upp,  för att se om allt var lugnt med honom, av min beundran och med ett litet flin hade min son somnat sittande i sängen hehe jag menar han son inte var trött..
heheh. Han ser så jävla söt ut.. var bara tvungen att ta en bild på honom.. som den lilla tiden han son så blev det bus för hela slanten med töse, Hon satt och ritade oxå fina tekningar som hon skulle ge mormor. Men hon råkade (Enligt Felicia) klippa lite i pappret hehe ja det är roligt med barn.. felicia bliv klippt idag oxå efter hennes lugg hände så mycket ner i ögonen. Hennes ögon kom fram mera nu efter det=)
..

Nu blir man vara onyttig. Syster har gjort marängswiss hehe jaja bara tacka och ta i mot

Så  här blev det efter färgningen

Söndagen 28

Hmm ja inatt blev det inte mycket sömn för min lilla son. Han mådde inte alls bra natt, fast han fick massa  medicin så blev det inte bättre.
..
Jag hade honom liggande på mitt bröst inatt, för att verklgen känna att han andades ordentligt. Man känner sig så värdelös när man inget kan göra något.. Nu får man bara avvackta och se hur det går för honom.  Blir det inte bättre så väntas det ett  sjukhusbesök.. Men som dom säger "bättre att åka in en  gång för mycket, än en gång för lite".
Han värkar bättre nu iaf, men allt kommer ofta på kvällarna när man ser hur ansträngt det blir för honom... Nä ska kanske ta mig en kopp kaffe nu och lugna nerverna Lite=)aaaaaMorgon bus
Bjuder på en denna busbild från i morse. När Jonathan gör precis likadant som Izac=) Busungar

Underbardag.

Igår hade jag och mina underbara änglar en helt underbardag... Dagen började med massa bus som allitd när man är hemma hos mamma=) Sen efter tag fick Izac så och vila lite eftersom han hade det jobbigt med sin andning på natten. så han va väldigt  trött. Men efter han gott och lagt sig ett tag så  var han  och jag och busa lite med frökenbus=) efter att han vaknade var min lill grabben på ett härligt solskenshumör. fast  när jag tittade ut så sg jag hur regnet östener, Barnen blev såklart väldigt besvikna av att det regnade. men efter ett tag så blev det uppehåll och fort som f*n skyndade vi oss att klä på  oss =) varför inte trottsa vädret. Kunde juh inte svika barnen...men iaf vi gick till bussen och vi stod inte alls länge innan den kom=) vi åkte in till södertälje och fick till lekparken=). Barnens ögon va som dom är på julafton och deras energi och glädje va väldigt svårt att beskriva.. Izac sprang till Första bästa leksak=)
Mammas buse
Han snurrade och snurrade till han tog i lite förhårt och ramlade,
fast Izac skrattade så glatt ändå=)
=)
Felicia hittade denna roliga sak, som man kunde sitta och snurra runt  i. Hon blev lite snurrig efter några varv..  Ttt se  dom skratta, det gjorde min dag...
Dom bestämde sig att dom skulle gunga tillsammans och jag kunde ingen annat än att skratta med dom, Barnen hade sånt kiknande och gurglande skratt som smittade av sig..=)
Efter vi varit i parken så tog vi en härligt god fika.. Så mysigt att få vara med mina små änglar ♥
Efter fikat så möte vi min moder och syster som skulle klippa sig.. Vi satt och väntade
på att dom skulle bli klara någongång..
Sedan åkte vi hem till mamma och lämnade barnen så vi kunde åka iväg och handla lite kvällsmat.
Kvällen bjöds sen på lasange och massa bus. Mina  små hjärtan somnade som små änglar...
Hehe en underbar dag med andra ord=)

oj det var längre sen!

Hmm ja vad  ska jag börja. Har hänt väldigt mycket den senaste tiden. Tyvärr har tiden bestått mycket av bråk  och lögner, men  nu  undan ber jag mig allt skit, jag tar inte skit längre, jag har så mycket som är viktigare  att bry mig  om än folk som  ljuger och  hittar på saker hela tiden. Vissa gånger bär man på saker tills bägaren rinner över och nu har den gjort den. tyvärr kommer folk bli besvikna på mig att jag har undanhållit saker om  andra som igentligen är så otroligt viktigt. Men varje gång jag försöker  göra rätt så får jag ändå skiten för det, fast man bevisar sanningen blir man kallad lögnare fast jag har fått nog nu! men men slut gnällt av mig.

Imorgon blir det kalas, Min mamma fyller år så då blir det kalas=) Sen på söndag fyller  lilla Nemisen tre år. Får sända tankar till  henne istället för att ringa...

Barnen sover som små stockar efter en fart fyld dag..
Nu ska jag ta en kopp kaffe och vara sällskaplig kanske...

RSS 2.0