Trött som satan!!!

Jajamen trött som satan efter dagens slit ^-^ nu äntligen är det kväll för mig! Barnen sover efter massa bus hela dagen! Sen jag kom hem från jobbet har jag haft och göra! Gjorde en check lista nyss på fb! Den lyder så här

Jobbat: check
Åkt hem: check
Lagat mat: check
Tvättat: check
Busat med barnen: check
Intagit massa kaffe: check
Duschat alla barn: check
Sen slutligen lagt alla troll: check

Hmm iofs detta är min vardag!!! Men jag har själv valt detta!!!


Men men imorgon väntas jobb igen men då blir det lång pass!

Ååå måste lägga upp dom fina bilderna på våra busungar!!! Bjuder på dom, sen säger jag god natt


Fullt ös medvetslös!

Nu är snart denna dag slut, Äntligen! Morrade mig igenom morgonen med det gick iaf! Sen hem och fortsätta hemma! Fast blev inte så mkt att göra när man kom hem! Då så klart kom min jävla huvudvärk tillbaka!! Det kändes juh så välkommnande eller så inte! Men klockan blev fyra och dax att hämta hem mina monster;) Den minsta sprang rakt in i min famn och min son kom springande med en bula i huvudet hmm ja igen! Börjat bli ganska van att han kommer med skrapsår och bulor i huvudet!!! Men men sen var det den sista som skulle hämtas;) hon är alltid lika glad och allt hade gott bra på fritids! Känns som hon äntligen har förstått att hon måste gå i skolan och stanna kvar på lektionerna! Fast det har tagit ett tag att få henne att förstå dock! Men men nu har jag lagt den minsta som var sådär aptrött! och snart väntas dusch och läggning för dom stora! Sen är det kväll;)

Hmm på tal om annat. Jag har kommit på att vi har värdens fegis till katt! Han fick vara ute ett tag på gården men han är då fruktansvärda feg så han la sug under våran trappa och smög runt där inne... Hmm han är inte normal andra katter skulle bli super glada att gå ut, men inte han inte!!! Han är mammas lilla fegis hehe! Nä nu ska jag göra lite nytta och hänga tvätt och fixa i köket efter middagen!!!

Önskar alla en trevlig kväll!!!!


Oj! Länge sen man skrev här!!!

Oj kanske ska komma tillbaka till verkligheten igen^^. Hat haft ett långt uppehåll nu! Men här har det inte slöats inte. Vi har renoverat vårar kök! Måste juh få skryta. Men för fan vad snyggt det blev efter vi renoverade. Nu är det små saker som ska fin slipats och fixas så är båtar kök helt klart;)! Det har tagit sin tid att fixa allt men nu ser man verkligen skillnaden och hur bra allt blev...
Annas har tiden gott åt att ta hand om sjuka barn och försökt få i hopp jobbet med det! Men vi har fixat det i den mån det går! Förra månaden fick jag iaf ihop 98 timmar;) känns lite konstigt att ha sovande natt på jobbet. Har juh jobbat med vaken natt förut och jag har fortfarande svårt att koppla av nät man är här! Men men det är ett jobb iaf och jag ska inte klaga!!!!
Från det ena till det andra! Måste juh klaga lite på detta förbannade väder;( som gör att barnen hela tiden blir sjuka stup i kvarten! Är det inte den näst yngsta så är det sen minsta dom ska ha svårt med sin hosta och andning! Men vi hoppas på en förbättring nu när våren är på väg, men vågar inte hoppas på för mkt! Jag vet att sonen kommer att vara sjuk en del när allt pollen kommer men det ska oxå bli intressant att se hur minsta tjejen tar denna sommar... Hmm för båda är juh astmatiker så det är bars ladda upp med deras kurer och sen hoppas på det bästa!!!!

Hmm ja unders vad man ska hitta på här näst?! När jag kom till jobbet var jag då uttråkat att jag satte mig och noppade mina ögonbryn, som såg ut som jag inte vet vad! Men tog iaf tillfället i akt att göra det så nu kanske man kan visa sig ute utan att skämmas ;/.. Men nu då vad ska man hitta på nu, är juh alldeles för pigg för att kunna somna!!! Kanske man ska göra små träningar kanske! Hmm ja vem vet! I morgon blir det iaf hem och ta det lugnt! Haha eller nä dom som känner mig vet att jag aldrig tar det lugnt, utan jag hittar alltid åå något att göra! Men hoppas på fint väder iaf så jag kan börja ut och förbränna
Mina förbannade över kg som ska bort innan sommaren!!! Har mitt mål och det SKA jag uppnå!!!! Men men nu ska jag ta och krypa ner och sova lite, eller försöka iaf mesans det är tyst!!!!

Kram kram


RSS 2.0