Längesen sen sist jag skriv!

Idag har varit en massa tittande efter saker till Cafét inne i stan.

Det fanns massor man bara ville ha till cafét, Men priset är juh inte de billigaste. men det kommer nog bli kanon när allt är klart.

Bara man bjuder på sig själv kommer det att bli bra=)
Fick höra av några vänner att snacket går om min gravidetet
.. Ganska roligt att en person är den som måste berätta för alla. men man märker att snacket går av bara farten. Men synd är att man inte får tala om saker själva utan att hon ska berätta och sen att man hör på omvägar att folk har talat om.. Skrattar ja vissa har inget liv...  men men jag är inte bitter utan jag skrattar bara åt folket.. men men ska mysa med sonen nu ett tag och medans tösen är ute på äventyr hehe


Fredagen 23/4-2010

Nu va det ett tag sen man skriv.. Börjar bli dålig på att skriva... Mycket som har hänt den senaste tiden.. Mycket positivt måste jag säga=).. För det fösta så börjar man jobba som heltids anställd. Det kunde inte komma lägligare. Det är precis vad jag behöver just nu... ska bli så skönt att få flytta bort från allt skit och bara få börja om.. Livet har sina ljusningar. och just nu lyser solen på mig och ge mig styrka och glädje..

Igår va vi på utväcklingsamtal ang Izac. Man kunde inte bli mer stoltare som mamma när dom berättade hur han är på dagis och vilken personlighet han har. Att han är solstrålen på dagis som hjälper och bara är ständigt glad=)

Härligt att få vara mamma=)
Älskar mina barn över allt annat kan inget annat än att vara stolt=)


Måndagen 5 april

ja vad ska man  börja. Är nyss hemkommen från sjuhuset. Fick iaf ett  bra besked bland allt skit.
Mickis mötte upp oss på sjukhuset så barnen fick vara med henne medans jag undersköter. Mickis är en vän som alltid finns där och jag vet inte hur jag ska kunna tacka henne för allt hon gjort  för mig/oss.
Vi åkte sedan hem till henne och  drack lite kaffe och pratade=) Tack mickis en än gång, för att du finns...

Vad kul allt är när folk gaddar ihopp sig mot  en hela tiden. Blir så trött att man inte får uttrycka saker man känner... Men så här är det alltid.. Alla  beklagar sig för alla. jaja....

Torsdag och fredag=)

Igår var vi ute och bara hade mysigt tillsammans. Barnen busade och sprang runt som tokar och bara sprang av sig överskottsenergin dom hade=) Fröken lärde lillebror hur man skulle göra för att klättra runt i klätterställningen
I klätterställningen
När man ser dom  tillsammans så ser man hur sammansvättsande dom är av varandra.. Izac lekte titut och bara skrattet när man jagar honom, Han får vem  som helst att skratta, Älskar vädret och det gör en piggare och gladare.
Uppe i klätterställningen
När man är med dom här busungarna glömmer man bort alla problem och låter bara glädjen komma fram..
jag älskar att vara mamma samt  älskar att se dom två växa tillsammans och bara vara glada.. Efter vi varit ute så va det daxs för middag och barnen va så trötta när klockan va 8 så det va inga problem att lägga dom, Sen va det bara ett bad och sen sängen som väntade=)


Långfredagen:
Idag har vi varit ute och gott i  nästan två timmar i stan, är så skönt att bara komma ut i  vårsolen. Man känner energin i kroppen av solen.
Izac beundrade alla bilar som åkte förbi och han pekade på bilarna och sa GASA hehe ja odet gasa får man  höra allt för ofta när det gäller mina barn och min kära sambo..
efter vi gott runt på stan så åkte vi hem.  Izac vaså trött så han somnade på  stybinen=). Medans lille manen sov, så hade jag och Felicia egentid . vi tog oss ett varmt bad och bara satt och myste. sen efter det härliga badet så fixade jag hennes naglar.. Det va så mysigt att få vara med henne och bara göra tjej saker som fixa håret samt naglar =) typiskt tjejigt==)=9
Hon  var så glad över att bara vi hittade på lite saker tillsammans=)  Mor och dotter mys=)
Nä nu ska jag ställa mig och  laga lite middag. Ikväll blir det potatisgratäng och  marinerat kött=)
Sen får vi kvälls gäster=)  Mysssss

Önskar alla en trevlig dag=)

RSS 2.0