Min dag= total katastrof!!!!!

Fy fan vilken dag det har varig dag!!! Idag är en dag som man skulle ha stannat i sängen hela dagen!! Min dag började började med att jag väckte mina minsta barn som låg och sov så gott i sina sängar när jag kom hem!!! Minella blev totalt tokig, något man inte ska göra med henne är att väcka henne när hon sover. Hon blir som ett monster... Men iaf. Fick stressa på barnen kläderna för att inte komma allt för sent till dagis. Hade två extremt olyckliga barn som verkligen inte ville som jag ville, en trött mamma "som jobbat natt" och två olyckliga barn är inte en bra kombination på morgonen. Men tillslut fick jag på dom kläder och vi gick till dagis! Under hela vägen dit grät den Minella och Izac var allmänt gnällig*roligt* men men nog framme så lämnade jag av Minella och sen Izac... Sen vandrade jag hem för att försöka sova lite. När jag gott halva vägen ringer min telefon och det var minellads dagisfröken.. Hon berättade bara att min kära dotter hade tagit mina cigg från jackan och satt så fint med paketet i handen! Men jag orkade verkligen inte gå tillbaka för att hämta dom, så jag var faktiskt duktig och var utan dom "klapp på axen" sen efter en morgon som denna så la jag mig under mitt täcke och försökte sov. lyckades inte speciellt bra med det, men jag låg kvar i sängen till kl 14 iaf fast jag sov väl typ en timme!!!!

Men men sen gick jag och hämtade barnen och vi var ute på gården så barnen fick springa runt och spring av sig lite energi ;) sen var det bara upp och laga lite mat och sen väntade bara dusch för barnen!!!

Men nu är snart denna dag slut iaf.. Efter jobbet nu ska jag mysa med äldsta sorten och hoppas hon är snäll så mamma får sova lite!!!

Fy vad jag gnäller men min dag har verkligen varigt katastrof och jag skriver inte ner allt som varit!!!!!!


Måndag igen!

Hmm ja måndag igen! Ja den här dagen har gott fort, från kl halv 7 i går morse tills nu... Min morgon började med ett tandläkarbesök med sonen. Sonen var väl inte lika road över att gå dit, det tog ett bra tag innan min son ens tänkte tanken att öppna munnen. Med det gick till slut, som tur var ;) sen lämnade jag mitt monster på dagis, men Izac hade bestämmt sig för något helt annat. Han höll fast mitt ben så jag inte kunde gå hem! Jag fick honom tillslut att stanna kvar på dagis, men jag fick lova att jag skulle hämta honom och Minella Senare;) hehe "envis som synden min lilla son" men men En gick jag till grannen och tig det lugnt, glömde visst bort att jag behövt sova lite... Men men jag hittade roligare saker som behövdes göras hemma. Tog bort alla jul saker och bytte gardiner hehe. Så nu är julen undanstädad!! Sen var set bara och vandra och hämta mina monster, Minella blev överlycklig när jag kom, såg verkligen ut som om hon hade eld i röven, så fort kröp hon fram till grinden ( mysunge) Izac var inte lika road att jag kom och hämtade dom, tänk vilken vändning barn kan ha hehe.. Efter att ha hämtat dom små trollen var det bara den stora trollet kvar ;) en överlycklig Felicia kom springande och henne bästa kompis efter... Ja jag klagar inte när barnen blir så glada av att se mig. Jag har gjort något bra iaf;)!!! När vi sen kom hem slog Felicia på musik och alla barnen stod och dansade så glatt, till och med den minsta var med och dansade! Sååå mysigt!!!


Kan iaf inte klaga på min dag! Även fast jag inte sovit sen halv 7 i går morse! Blir nog att sova efter jag lämnat småttingarna på dagis så man orkar jobba i natt oxå!

Nähä lite kaffe på det här och sen fortsätta stryka lite kanske...


Önskar alla en toppen dag!!!!


Helgen= fullt ös medvetslöst;)

Då är det söndag igen och i morgon börjar vi vardagen igen;) Helgen har varigt fullspäckad med kalas och mys med nära och kära! Igår var Jonathans pappa med familj här hos mamma och firar Jonathan<3 förmiddagen gick åt till att stå och baka, syrran bakade tårtor och snoddas och jag stod för bullarna! Men att baka bullar med huset fullt med barn är en utmaning! Men vi fick iaf ett mysigt kalas! Barnen var tok trötta när kvällen kom! Det fanns fem barn som somnade utan några protester! Idag blir det hemgång ;) imorgon ska barnen till dagis/ skolan och jag och älsklingen ska jobba! Nu börjar vi komma på banorna igen!!! Härligt härligt!!! Nä nu ska jag ta och fixa allt inför hemgång!!!!


Funderingar!

Hmm ja att man har funderingar på levet, kan man inte komma ifrån! Men att dela dom är det svåraste biten just nu! Men men dagarna går ändå och jag visar mitt glada jag som jag brukar! för jag vill inte förstöra något eller så! Utan man får vara glad för det man har... Jag har juh allt nästen, Jag har min familj, mitt jobb erc erc. Men det känns som det fattas något men kan inte sätta fingret på vad det är.... Kanska är det jag som kräver för mkt eller så är det jag som inte visar tillräkligt. Har varigt nätter nu som funderingarna kommit på natten och dom försvinner inte utan dom ligger under huden och kryper.. Jag älskar min familj det gör jag verkligen. Men jag känner att jag inte räcker till längre. det kanske är något jag gör fel eller jag kanske inte är som jag brukar! Men jag hoppas nu att allt bli bra igen nu när livet börjar få en ny vändning... Väntar med späning på att dom ska ringa från det jobbet jag var på arbetsinterjuv på i dec och jag håller verkligen mina tummar på att jag kan få det med.. Då har jag två jobb igen och kan unna barnen det dom behöver och unna familjen något kul... Nä som sakt jag kanske klagar för mkt. Jag kanske ska lägga mina funderingar åt sidan och börja se framåt... Jag och barnen är i södertälje och ska fira mosters lilla älskling som fyller 3år på måndag men då väntas jobb så det blir att fira honom här i helgen=).. Nä nu ska jag ta min kopp kaffe och en cigg och sen busa med mina monster som redan är i full gång att busa med varandra!!!


Trött och fortfarande skallebang!!!!

Nu är det äntligen kvällen kommen! Efter tre nätter är det ganska skönt att få sätta sig ner i soffan med pyjamas byxor och en mysig filt! Barnen ligger i sina sängar och är ny duschade och nöjda! En bra slut på dagen! Ska bli skönt nu att hoppa in i duschen och sen bara dööööö!!! Hela dagen har jag försökt då bort min skallebang som har förföljt mig hela natten! Jätte roligt , eller inte!!!

Nä nu blir det en dusch och sen en film!!!

Nattnatt alla där ute!!!!


Skallebang!

Sista natten i natt och den bjöd på en ihärdig huvudvärk! Känns som hela huvudet ska explodera! Idag har det varig en slappar dag hemma! Blev inte många knop. Tog tag i disken och slog igång en maskin tvätt, sen var jag helt slut i kroppen, jag vet inte om jag håller på att bli sjuk eller om det bara är huvudvärken som spökar;( Men ska inte klaga! Igår morse var jag totalt död när jag kom hem. För på väg hem i från jobbet i går blev jag stoppas av Farbrorblå. Dom stoppade mig pga lyset fram på cyken glappade och så! Dom hade ett jävla korsförhör! Vet inte hur många ggr dom frågar mig om jag var nykter, och varför jag var ute och cyklade så tidigt på morgonen på nyårsdagen! Ja ni! vissa jobbar faktiskt ;) hehe trött och irreterad var jag av alla dessa frågor! Men försökte smyga in när jag kom hem för att inte väcka i svärfar och dom resterande som låg och sov, men våran katt hade andra planer ;) turbo som våran katt nu heter hade beatämmt sig för att busa! Morr en trött matte har ingen lust att busa när hon skulle försöka sova!!! Men men nu ska jag försöka göra något här! Snart sax för hemgång och min sköna säng!!!

Ha en toppen dag alla!!!!


Nytt år, Ny start!!!

Får börja med att önska alla Ett gott nytt! Jag hoppas verkligen detta år blir bättre än det förra! Nu är det en nytt år och en ny start! Blickar inte tillbaka längre, utan det som har varig har varigt! Sitter på jobbet nu och längst hem, blev inte mkt sömn när jag kom hem igår.. Men men har man barn, så har man! Andra natten nu. Sen återstår bara en natt till sen sak jag mysa med mina barn en vecka ;) Har börjat mitt nyårslöften redan, jag har börjar cykla till jobbet =) *klapp på axen* nu ska dom extra kg bort igen. Fast kan juh helt ärligt säga att cykla i 11- är fan inte skönt. Men nog gör jag det!!! Nu är man äntligen klar med boken " Varför gråter inte Emma" kan utan tvekan tala om att det är den näst jobbigaste bok jag läst! Blev mkt tårar när man läste boken, men nu är jag äntligen färdig! En grymt bra bok! Inte ofta jag fastnar för böcker, men denna hade jag grymt svårt att stänga igen den! Är ganska skönt att ha natt jobb, där man i lugn och ro kan läsa klart utan att bli distraherad hela tiden!!! Hmm... Har lite svårt att få in i mitt huvud att det är ett nytt år! Är väl för att man är lite trög i mellanåt. Tiden går juh sjukt snabbt. I torsdags blev min LILLA son 4 år helt sinnessjukt! Man märker på barnen att man börjar bli gammal!! Hehe ja ni det är inte lätt alla gånger;) nähä ska man om tre timmar cykla hem i flera minus grader ;( men jag längtar nu till min säng!!!! Nä nu ska jag göra lite nytta här! Önskar alla ett gott nytt år iaf;)


RSS 2.0