Mammas mardröm!

Igår vad det en sån dag som man bara vill glömma. Barnen hade bestämt sig för att absolut inte lyssna på sin mamma. Utan dom skuttade runt och var allmänt vilda. Så som det kan vara ibland. När det är tråkit väder ute och barnen har allt för mkt  överskotts energi.
Iaf. Stod och lagade mat. Då jag tänkte vara duktig och försöka mig på att tillaga en fiksgratäng. jag står i köket och tar precis tag i formen med maten i hör jag ett brak  samt ett panikskrik kommandes ifrån dom stora tjejernas rum. Jag slänger maten på bänken och springer in till rummet och möts av Våran lilla tjej sittandes i stora systers knä. Paniken som uppstod när jag ser allt blod, Var obeskrivligt. Jag kände hur paniken växte i mitt bröst och jag sliter tag i Minella och springer in i köket för att få tag i en handduk att torka med. Men blodet bara rinner och rinner. Försöker lokalesera vart allt blod kommer ifrån. Det tog inte många minuter innan hon kräktes upp det blod som hon hade svalt.  Jag kände att jag börjar bli mer och mer panikslagen. Lyckades iaf få tag i min mobil och kunde ringa efter min man. Jag måste ha låtit helt förstörd när jag väl fick tag i honom. Jag ringde till grannen och bad henne komma och hjälpa mig med dom andra barnen, Jag ser hur skärrade dom var och alla frågorna som kom. Men dom var helt underbara. Dom frågade om dom kunde hjälpa till. Om dom kunde hämta något. Älskade barn.
Stackars grannen. Hon kommer uppspringande och säger till dom stora barnen att dom skall klä på sig så dom kunde följa med henne hem till dom.
Det tog inte många minuter innan vi satt i bilden på väg till akuten. tro mig det var många tankar som flög i mitt huvud på väg in. Rädslan vad det var för skador, Rädslan att hon skulle somna i min famn. Väl i bilen lyckades hon iaf lugna ner sig, Jag och pappa satt och pratade med henne och hon måste ha tyckt att jag och pappa var allmänt tjatiga  men var så fruktansvärt rädd att hon hade skadat huvudet. Men väl inne på sjukhuset så får hon se alla dessa vita rockar. Då Minella är rädd för allt som har med  läkare och sjuksköterskor att göra! (Då hon  är prematurbarn.)
Har nog aldrig känt mig så hjälplös. Jag är så glad att jag hade mannen med mig. Då jag kände hans lugn och det lugnade mer mig. Men jag kunde känna Minellas hjärtslag, Jag kände hur hennes puls steg allt mer och mer. Hon klamrade sig fast i mig och vägrade verkligen titta på henne i kassan.
När vi väl kom in till väntrummet gjorde hon inte många knop utan hon satte sig hos och bara tittade. ÄNDA fram till läkaren kom. Efter många om och men så fick han kika lite snabbt på henne. 
Han beslöt sig ganska snabbt för att ge henne smärtlindring. Då han såg själv hur ont lill fröken hade. Vi
Men hur som haver!
När vi väl kom hem hade äntligen alvedonen börja värka och hon kunde dricka lite granna. Hon fick sitte uppe en liten stund med oss. Bara en liten stund senare såg vi hur trött hon började bli. Så vi gick in och la henne i sin säng och det tog inte många minuter innan hon sov.
 
Bilderna efter olyckan
Bild på ansiktet.
Det måste göra nå så fruktansvärt ont.
Idag iaf var vi hos tandläkaren. Dom konstaterade det vi redan visste. Hennes två framtänder sitter just nu bara i köttet och inte i benet. Samt att tandbenet är väldigt skadat. Vi skall åter till tandläkaren om en vecka. Och då får dom se närmare vad som komma skall..
Det som känns jobbigast, är att man känner sig så maktlös och att hon skall behöva ha så ont.
 
Jag ber till högre makt att inte dom permanenta tänderna kommer till skada nu! Men det är för tidigt att se nu!
 
 
 
 
 
   

Söndagen!

Nu är äntligen golvet klart i våran lägenhet. Blev glatt överaskad när jag kom hem från jobbet i fredags :).
! Jag är grymt nöjd över hur det blev.
Nu skall dom bara sätta lister och målaren skall tapelsera väggar och måla taket. När det är klart blir det utvärdering. Jag hoppas verkligen golvet har gett resultat. Annas blir jag galen.
När jag kom hem i fredags från jobbet, stod det en jätte fin blombukett och en ask med gelehjärtan på bordet. Jag trodde helt allvarligt att han hade glömt bort att fixa något. Jag tänkte detta år att jag inte skulle fixa något, Fast ändå kändes det grymt fel att jag inte hade fixat något  men iofs  jag brukat alltid överraskat honom på såna högtider. Men BARA för att jag inte fixat något hade min älskade man fixat och ställt så fint på bordet. Fast jag skall faktiskt inte klaga. Kan inte räkna på fingrarna hur många gånger jag fått blommor av min man. Och varje gång blir jag alltid lika *RÖRD*.. Men men hur som haver!
 Blommorna jag fick av min älskade man och barn! *Kärlek*
 
Igår hade jag stor städ här hemma. Och tro mig det behövdes efter alla dam som blivit när dom fixat  här hemma. Men nu är iaf lägenheten fin och tvätten är snart upptvättad.Igår skickade jag iväg Grabbarna grus ut på krogen. Tyckte det var dags för min man att unna sig att gå ut nån gång. Men min älskade man var bara för söt. Han fick typ ångest bara för att han skulle ut utan mig. Men HAN behöver hitta på saker utan mig. Han kan inte bara sluta leva för att han nu är gift. Jag och barnen passade på att ha myskväll medans grabbarna var ute och gjorde stan osäker=)
Jag och barnen satt och tittade på lilla sjöjumfrun och käkade chips=).
När väl barnen gott och lagt sig så fortsatte jag mitt städande. Tror jag hade nån jävla mani igår. Men men det blev fint iaf.
Idag skall det bara vara mys på menyn tror jag. Baren tycker det är lite tråkigt att dom måste vara lite lugna nu när grabbarna grus ligger och sover!
 
Önskar er en toppen Söndag!

Godmorgon!

Idag är jag riktigt glad. Har alla mina små troll hemma nu! Var och hämtade dom igår hemma hos mormor. Barnen somnade ganska fort efter dom kom hem. Inte bråk ingenting.*Imponerad* Minella vaknade inatt och var akut kissnödig. Hon trodde hon hade kissat i sängen. *avvändning av Blöja* Men hon hade svettats så det var därför hon trodde hon hade kissat på sig. Men men Hon somnade gott igen UTAN sin napp=) Tack mormor att du fick bort hennes napp och vällingen. Nu börjar talet komma allt mera :)..
Imorse hade Izac korsförhör med byggnadsarbetarna, det var tusen och åter tusen frågor han hade att ställa.. Izac blev så glad  när ena killen gav honom lite spik och en skruv, som han kunde ha i sina egna snickarbyxor. Så morgonen var verkligen toppen.

Idag väntas jobb för min del. och i morgon kommer vårat golv att läggas ut. Känns så skönt att det börjar bli klart i hallen. Men som sakt sen är det köket. men då tar vi det då! !!! Skall försöka ringa hit en målare också så vi får hallen i toppskick. Så nu skall det sparas pengar så vi kan shoppa loss på Ikea=) Men men
 
Nu skall jag försöka aktivera lilla donnan hemma!

Önskar er alla en toppen dag!

Mitt hjärta blöder!

Just nu känns mitt liv helt upp och ner vänt. Lägenheten har dom brutit upp golvet. då Grannen klagat på att barnen springer och leker. Då bestämde sig hyresvärden att bryta upp golvet i hallen samt köket och isolera så det kan bli slut på alla dessa bråk med grannen. Men i följd med det kunde vi inte ha barnen hemma. Mina minsta är fortfarande hos Mormor. Har iaf en av barnen hemma som för lite liv av sig. Men annars är det FÖR TYST.. Saknar verkligen mina barn. Det gör så fruktansvärt ont att inte kunna ta hand om dom just nu. Så som jag alltid gör. En vecka utan ett ända barn hemma samt att man blev sjuk. Gjorde inte saken lättare, Då man inte ens kunde åka och jobba för att lägga tankarna på annat. Nu vill jag bara att allt ska bli klart. Så vi kan gå tillbaka till det normala...
Jag saknar barnens skratt, jag saknar barnens små gnabb. Jag saknar att ha dom här. Jag saknar känslan att vara behövd!
Bilder på våran fina hall!
Efter bilder kommer sen!
Som vi förstår går det inte att ha barnen hemma när det ser ut så där. Detta är rena barnfällan!
Känns lite jobbigt då vi inte ens kan ta hit Nemi och Lenore=(..
 
Nu har dom kommit en bra bit på väg iaf
Snart är dom iaf klara med  det grova  i hallen så man iaf kan gå där utan att vara rädd för att barnen skall göra sig illa på något.. Då kan småttingarna komma hem och mysa med mig igen. Fast först blir det jobb onsdag kväll. Sen i helgen ska vi bara mysa..
Jag bävar när dom skall börja med Köket. Då blir det att denna familj får bo någon annans stans!
Efter hallen är det bara resten kvar som skall göras! Men i slutändan kan det bli grymt bra... Nu skall det bara ringas hit tapelserare så dom kan fixa resten av hallen också. Så vi slipper leva  i en byggnadskaos!
 
Jahanähä!
 
Ska väl försöka göra lite nytta nu då!
 
 
 

RSS 2.0