!!!


Jag är så trött på allt jävla skit just nu! Är så trött på människor som ska kallas för vänner!
jag vet att folk skrattar sig lycklig nu efter allt men jag orkar inte bry mig om andra utan jag måste bry mig om det som håller mig vid liv och som får mig att kämpa..

Den dagen vi får får en upprättelse den dagen får du frid!


Vila i frid min älskling!


Vila i frid nu men älskade Ragger!
jag vet att tårarna inte får dig tillbaka, men att acceptera att du är borta är svårt!
Du var mer en än katt, Du var vårna  hund,våran kelgris vårat charmtroll.
Vi kommer aldrig mera få höra dig komma springande i trappen eller komma under täcket smygande..
Saknaden efter dig är oändig stor!
Vi saknar dig våran underara katt!

jag önskar jag aldrig hade lämnat bort dig medans jag jobbade. Jag önskar jag kunde ha gjort något för att kunna rädda dig från hunden. Men jag hoppas av hela mitt hjärta att du inte behövde lida,
mitt misstag kostade dig livet!
Hos oss blir du aldrig glömd du har en plats i våra hjärtan!

Vi älskade dig
vila i frid!


Dagens sanning

 

Älska mig hata mig, vem bryr sig? jag föddes inte för att göra dig lycklig!.

Är man hatad av många och älskad av få så är livet
Men kom ihåg jag är den jag är och jag tänker inte ändra mig bara för att folk anser att man ska göra det för att behaga dom!




Mys till fullo=)

Badar i solen<3
Lilla Nemisen efter vi plattade hennes hår! Hon är ju bara för underbart söt!
 
Lite bilder från i den mysiga helgen va hade=) I helgen har det varit olidligt varmt så det har varit att bada och svalka sig själv. Barnen har badat nästa hela dagarna och sen busat i solen=)
I morgon väntas jobb och fullt ös medvetslös..
jag Igentligen inte så mkt att säga utan att man bara har njutit av helgen♥


Idag=)

=)
I dag va det äntligen dax att öppna poolen=)  Idag man kan inte klaga på vädret Det har varit så vamt så man har kunnat gå i kortbyxor och bekinitopp, och det syns måste jag säga har bränt sönder sig ganska ordentligt=) Vi har gott vid polen idag och fixat  tagit upp alla blad på botten och nu är det bara damsugningen som väntas. Ska bara fixa lite saker så kan man bada sen.. Läntar tills första doppen.. Får passa på nu innan jobbet börjar, Sen får man ta sina kvällsdopp i stället me då har man fått det som belöning..

Annas har barnen bara busat för fullamuggar ute i solen.. felicia har världens finaste solbränna hehe not hon har den berömda bonnabrännan.. Jag såg det när vi bytte om till nattiskläder...
Fick en underbar bild på min älskade felicia hon pussade magen och bara va helt underbar


Nu ska jag ut i köket och tilllaga rabarberkräm som har varit på beställning idag...
Och rabarberpajen står i ungen.kan det bli bättre?!=)



Helgen=)


Nu har kvällen kommit efter en trevlig och mysig helg. I fredags så åkte vi hem och tog det lugnt och bara myste. Barnen va totalt slut, så dom somnade som små stockar.. Hade grannen på besök. Hon kom ner med lite kläder =)
Satt och drack kaffe och bara snackade lite skit=)

LÖRDAG:
Så började morgonen med mys i sängen med barnen..  Hörde två små fötter komma smygande och strax där efter hade jag två små kalla fötter på magen hehe det var lilla Izac som hade vaknat och bara ville mysa med mamma, det var juh varmt under mammas täcke.. Så mysigt att få morgon gos av barnen.. Sen gick vi upp för att städa innan vi skulle få gäster. Vi tog en prommenad till Ica för att jag skulle kunna göra klart tårtan. Izac gick hela vägen utan blöja och det gick jätte bra :).. Gick upp till grannen och tog en snabb fika och så klart charmade felicia alla äldre tanter.. Jag skrattade lite smått till det, Hon är som en ängel som charmar alla.. Hehe jag har lyckats med mina barn ¨¨.
Vid halv tre dom våra gäster hade precis hunnit klart med tårtan som blev en succe.. satt och pratade och allt möjligt mycket skratt blev det=)..
Innan alla åkte berättade vi om den lilla som väntas komma hehe ganska roligt att höra att alla tror det kommer att bli en liten tjej.. men det återstår och se ska på ett nytt ultraljud så kanske den vill visa vad det är för någon. Men könet spelar Absolut ingen roll bara barnet är friskt och mår bra.. För släkten har ska ju redan få en liten kille som väntas i sep..=)
Senare på kvällen kom Lilly och hennes två barn ner och åt lite tårta och drack kaffe..Grabbarna satt och spelade lite Xbox och vi tjejer satt och bara snackade massa skit=).. En lyckad lördag=)

Söndag:
Idag var vi uppe med tuppen och gjorde i ordning oss för att fixa dom sista sakerna till Cafét för på torsdag börjar vi så ska renoveringen vara klart *Härligt härligt* Nä nu ska jag ta och dricka lite kaffe medans den lilla ligger still i magen sen blir det en tidig kväll för att kunna vara utvilad i morgon=)

Fredagen 14/5


Morgonen började med att min lilla älskling vaknade med dubbelsidig ögoninflammation ;( så han fick inte upp sina ögon i morse.
Tycker så synd om honom, för ögonen är svullna och kletiga.
Har tvättat ögonen för att det ska bli lättare för honom att se, men det är inte lätt att hålla fingrarna borta från ögonen inligt Izac. Han va frisk i två dagar sen va det kört igen=(. Annas har man städat och fixat lite inför helgen, Ihelgen blir det kalas och på torsdag börjar jobber Ska bli så mysigt att äntligen komma någon vart och inte bara stå och stampa på ett och samma ställe.


Jag hoppas bara tösen inte blir sjuk nu när alla andra varit sjuka. En så länge hon har klarat sig peppar peppar ta i trä (Skrattar)..

Äntligen kan man börja leva och bara vara och planera framtiden.. Äntligen kan man börja leva och inte hela tiden behöva vara rädd för att folk ska kommentera hur dålig man är... Men har man valt ett liv har ingen annan med saken att göra, Absolut ingen...

men framtiden kanske ändrar sig till det positiva utan folk som bara ger negativ energi och får andra att må dåligt!!!

Jag har mitt liv jag och jag trivs med det!...


Ultraljud

Våran lilla knodd<3

Idag har vi varit och sett våran lilla bebbe♥
Så underbart att se hur mycket den hade vuxit..
Så idag fick Izac och felicia se att det finns något inne i mammas stora mage. Vi hade räknat helt rätt diffade bara på en dag, alltså är bebisen beräknad den 9 oktober=).
Det är bara så synd att alla inte kan känna glädjen med oss att vi ska få denna underbara bebis
Men man kan inte fråga alla om man får göra saker utan är man vuxen så bestämmer man själv...
Men jag hoppas den resterande släckten kommer att glädjas åt den lika mycket som vi..
Såg så roligt ut när Izac och felicia fick se ultraljudsbilderna Izacs ögon va stora och felicia ögon och leende sa allt..
Helt underbart=)=)



Fredagen 7/5-10

Min underbara lilla tös

Två dagar av trötthet, Jag vet inte vad den kommer i från =/ Men två dagar nu har jag varit totalt tom i mitt huvud och idag har jag varit precis lika trött. Jag förstår inte! Både Izac och Jonathan börja friskna till nu efter gårdagens sjukhus besök med min systerson då kom det ä'ntligen fram att han inte vara hade ett virus utan han har öroninflamation på höger öra och det är dörför han inte har velat äta eller dricka. Så idag har vi tvingat i Jonathan en glass och försökt få i honom liten vätska.. Med protester och så lyckades vi iaf få honom att ta vällingen med många minuter av bråk..Nu sover iaf alla småttingar i sina sängar efter  en dag med mycket bus och oxå mycket bråk mellan syskonen felicia och Izac hehe.. Men men den riktiga syskonkärleken  visar sig ganska bra ...

Idag har jag träffat min bror lite snabbt och hans flickvän Lollo va lite små dum och gav min syster kameran och  så gick hon in och tog ett väldigt rolig bild på dom sovande hehehe
sovande hehe Hehe en klockren bild på de sovande paret.. Denna va dagens roligaste bild... tro mig jag skrattade väldigt mycket när jag såg bilden

Nä nu ska jag ta och titta lite på talang och sen väntar sängen...


Onsdagen den 5/5-10

Usch fy blä. Denna vecka började inte bra. Började med att min systerson fick hög feber.. Dagen efter fick Izac hög feber. Tycker så synd om dom små när dom blir sjuka, Ingen av dom ville äte eller dricka.. Men men Så i går åkte jag på skiten jag som trodde min imunförsvar skulle klara av alla sjukdomar men Icke då =( Izacs feber har fortfarande inte gätt sig så denna vecka har det inte blivigt något jobb. Men vad gör man inte för barnen man gör allt för dom. jag ska vara grymt glad att tösen inte fått feber, Hon som alltid blir sjuk bara hon träffar en sjuk..Men pepper peppar ta i trä hon har klarat sig.. Idag har vi mäst bara varit sjuka.. Fast vi har städat och fixat här hemma... Jag tycker det är förjävligt att solen ska vara framme när man är sjuk, Izac vill gärna vara ute när det är så fint väder men eftersom han fortfarande är sjuk så får han inte vara ute...
Fast Izac springer och skrattar ändå, fast han har så hög feber..
Idag har fröken varit på äventyr och hon älskar verkligen att vara med på Morfars jobb.
Idag har hon kört truck och åkt last bil=) Låter så kul när hon berättar allt hon har gjort. men hon behöver få känna sig stor.. tycker så synd om henne om hon skulle vara hemma medans mamma och lillebror är hemma och är sjuka...

Annas har dage bara varit lugn och sjukt hehe

Imorgon hoppas vi på att vi är friskare i familjen. Måste iaf bli frisk tills på tisdag=)

Önskar alla en toppen kväll

Valborg och Lördagen

Igår hade vi en mysig kväll i Stenhamra. Dagen började med att vi grillade och bara hade mysigt, Vi trottsade vädret och grillade ändå=) Blev hem gjorda grillspätt och klyft potatis.. Mycket gott med god mat och gott sällskap. Kunde inte bli en bättre start på kvällen.. Sen åkte vi till stenhamra för att titta på brasan som vi så många gånger förr eftersom det är där man har vuxit uppväxt.. brasan va fin och att se barnens ögon det är obeskrivligt..
=)
Här satt Izac och tittade och ville inte riktigt sitta still i vagnen=) Sen så hade vi fröken busunge som ville springa runt och leka med dom andra barnen som sprnag runt=) 
Vid brasan Sen träffade jag min ungdoms kompis Carro med sin lilla hund Olivia. En liten sak hon gick och bar på hehe
Det va lång tid sen man träffade henne, fick träffa hennes syster och hemmes mamma med alltid kul att träffa folk som känner igen en efter alla dessa år..

LÖRDAGEN

Idag har det varit en lugn och seg dag. vi kom hem så pass sent igår så barnen tog en härlig sov morgon i morse.. Det gjorde nog alla tror jag... Men nu på kvällen så blev Jonathan väldigt dålig och hans feber gick över 40 graders feber så nu är syrran inne med lilla man på sjukhuset så man sitter och väntar på hur det går... Skriver kanske senare...

Kram kram

RSS 2.0