Alla <3 dag. och ett litet utbrott!

För och främst vill jag gratta min bror Christoffer på födelsedagen idag fyller han hela 18 år=)..  bra tå idag blir det en tropp till södertälja och gratta broder min=). Barnen har ritat tekningar till honom och så...  Var juh ett bra tag sen man träffade dom.. Ihelgen har Nemi och Lenore varit här=) och det har vatig ganska lugn. Idag ska deras mamma komma och hämta dom... sen bär det av till sthlm=) Skraiver senare kanske!





 Hehe ja nu börjar man tröttna en hel del på Idioter som ska vara så papetiska. för det första är mina barn inte parfekta hela tiden men i mina ögon är som det men oskyldiga. nä det har jag aldrig påstått så att folk nu hela tiden ska kommentera hur mina barn är.. Ja JAG ÄR STOLT ÖVER MINA BARN ÄR DET FEL??? Ja englig den som hela tiden sitter och kommenterar min blogg med spydiga kommentar.. Och sen slänga ut sig anklagelser om att Björn slår sina barn är gick den sista droppen.. Hur fan kan man som vuxen människa uttala sig om det, när dom inte ens vet hur Björn är med sina barn, och så. Jag blir så förbannad, jag tycker prsonligen att man tar reda på fakta innan man uttalar sig efter som det är så grova anklagelser. Deras mamma har redan försökt att anmäla Björn för misshandel på henne men det blev nerlagt efter som att det ansågs bara som ett hämd imot honom för att han lämnade henne.! men ändå varför använda barnen...


anonym  ([email protected]) om Tillbaka till bloggandet!:
Så skönt att just dina barn är de perfekta änglarna som aldrig gör något fel. Måste vara underbart med såna barn.

Om jag anser att mina barn är mina änglar varför ska du då kommentera saken. Dina barn, mitt tyckande ingen annan som kan ändra det! Så jag undan ber mig dina idiotiska kommentarer!

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Postat av: Undrande

Och DIN dotter är helt utan skuld? Och har inte Nemi och Lenore en FAR som kan styra upp när de är hos ER...utan att slå dem?

2010-02-11 @ 23:37:54

Du måste ha ett stort fel! Nä  jag har aldrig sakt att min dotter är oskyldig. TROR MIG jag har haft många samtal med min dotter så innan du kommer med dina förbannade på hopp ta reda på fakta!


nu är jag trött på denna förbannade familj som inte kan ta kretik lr bara förstå hur det är! Men men jag hoppas någon gång att detta kommer att sluta det finns för mycket bevis på hur allt ligger till så snart smäller det!! Då kommer allt att komma anndra personer inblandade!

Så mitt sista ord är lägg ner nu för fan! Sköt erat så sköter jag mitt!



Jahaja!!!

Jaha vad ska man börja med att skriva. Joda pluggandet går framåt mycket att göra nu men det kommer att funkaa  bara man tar tag idet. Mycket att ta igen nu efter gårdagens bravader som slutade med ett sjukhusbesök. låg på lassarettet i över 7 timmar igår ooch jag trodde jag skulle krevera. Jag fick inte käka lr dricka, Så man fick gå där med sitt dropp och bara tycka synd om sig själv.. Tro mig jag va förbannats hungrig när vi fick lämna sjukhuset. Mickis och tofflan räddade min dag efter som jag var tvungen att åka in så snabbt, Dom hämtade mina små änglar från dagis och allt hade gått jätte bra.. Som alltid när Mickis och tofflan har dom=) men men idag har man sovit mästa delen av dagen har fortfarande problem och jag hoppas det går över snart=)  i kväll blir det pluggande och sen blir det väl bara att ta det lugnt. På fredag är det studiedag så då ska man bara mysa med barnen och försöka hitta på något med dom!!! =)
Mina små busungar i farten =)Efter att ha badat

Nu kan man börja lägga ut lite bilder igen nu när man har fått tillbaka sin mobil. =)
En nyduschad sådan=)


Hmm ja det är roligt att folk känner sig träffade i mina bloggar har fått många kommentarer,, Det är så skrattretande när folk tyks tro att saker handlar om just dom! men ska jag berätta en hämlighet jag bryr mig inte om vad andra tycker och tänker.. Klarar som inte av att läsa det jag skriver så sluta läs då.. jag tänker inte lägga ner tid på patetiska människor som tror dom är så jävla duktiga hela tiden.. Så till dig som skrev den sista kommetnaren.

Postat av: Anonym

Madde lilla. du ska inte yttra dig om något du inte vet.

2010-02-09 @ 18:32:52

. Jo jag kan yttra mig om saker utan att du har något att säga om det!!!!!!!   Sååå allt för mig!


Tillbaka till bloggandet!

Halloj! nu va det ett bra tag sen man skrev här, Man har inte tid att sitta så mycket framföt datorn längre, mycket med skolan nu och sen finns det ingen tid till annat... Dagarna går få fort nu mycket som händer och sker.. Idag fick jag äntligen hämta hem min mobil som varit på lagning. Känns ganska skönt att ha en NORMAL mobil och inte en mobil som inte ens fans t9 på.. Går lite snabbare att skriva mess nu... Annas är väl allt som vanligt, Mycket skola, och mycket pluggande blir det. Nu känner man att man lever. Bara nästa vecka har vi väldigt många glosor, sen i svenska ska vi göra en uppsatts och till råga på det så ska vi ha ett prov på  demokrati,diktatur, politiskaideologier Inte precis något jag är intresseras av.. Men men bara att bita ihop och göra en bra sak av det.. Behöver betygen framför allt så man kommer någonstans i livet... men men... Annas går det bara fint fint med barnen på dagis. Allt funkar utom att min son ska visa att han är stor, Han går på dom mindre och jag tror det bror på att när Nemi och Lenore är här så får Izac aldrig vara med, utan det är bara tjejerna som ska leka och då blir Izac utanför.Även fast man försöket göra allt för att dom ska vara alla fyra, så funkar inte det utan det slutar med att Izac alltid blir utanför.. Men det kommer en dag då han kommer att bita i från mot tjejerna och då kommer det bli livat här men det måste ske. och då har tjejerna bara sig själva att skylla... visst det låter ganska hårt men så är det när två får en helt annan uppfostran än vad mina barn får. Här hemma får man inte sparkas bitas lr rivas här ska sånt inte förekomma.men jag hoppas att min lilla skrutt kommer att lugna sig för jag tror det är en sån stor omvändning från att ha gott halv tid på dagis till att gå hel tiden, Det blir juh en stor omställning i barnens liv...

Annas fortsätter livet att gå vidare, Fast man saknar att vara med vännerna ich hitta på saker det finns ingen tid till det längre.. Men det är snart lov och då ska vi försäka hitta på något med barnen så dom får känna att dom oxå har lov=)...
Men men ska väl sätta mig och träna lite glosor och sen bara 8 sider matte + det roliga sammhällskunskapen hmmm men men

Kankse skriver ikväll igen

ha det bäst så länge!!!

pok//madde

RSS 2.0