Myshelg!!

Igår hade vi bara en riktig mys dag/kväll=) Dagen började med att vi gick ut på en härlig promanad. Felicia fick åka pulka och Izac satt i vagnen i sin sköna åkpåse. Barnen såg ganska nöjda ut. Att få lite frisk fult i lugorna. Vi gick och handlade lite lördagsgodis till dom små och det vi skulle ha till middag:).. hade bjudigt Mickis och Tofflan på middag och vid fem skulle dom komma=) Iaf gick och handlade det vi skulle ha och  när vi stod inne på ICA så fick Izac lite jobbigt med andningen och så får man en dum jävla kommentar ''Hur kan man ge ett barn medecin inne i en affär'' jag bara tittade på dom och gav en lite fin blick. Klart som fan att man ska kunna ge sitt barn medicin när han behöver det. Men men bara vända på klacken och skita i andras kommentarer!!! Men men sen när ni kommit hem så la jag Izac ett tag för annas är hans dag helt förstörd.. han sov ganksa länge efter som det fanns en lite donna som går in och väcker sin bror tidigt på morgonen... *Elakt*hehe men sen kom Mickis och tofflan och vi började med maten Chipslåda blev det =) som alltid blev det en succè Det var första gången mickis och tofflan fick smaka=) men det gick hem och kvällen fortsatte med att vi satte oss och bara hade det mysigt med barnen.Vi satt och kollade på madagaska2 med barnen och alla satt nog mer lr mindre och skrattade.. Lille man blev ganska trött efter halva filmen så han ville gå och sova.. men efter filmen så åkte Mickis och tofflan hem och vi gick oc la oss.. ha är det inte sena kvällar längre efter som man är helt slut nu efter att sitta och plugga hela dagarna.. Imorse vaknade barnen redan vid 6 och då tyckte barnen att vi skulle gå upp men jag hade en helt annan uppfattning hehe jag ville gäran ligga kvar i sängen och dra mig lite. mne men sen va det bara frukost och på med kläderna efter som det väntade vaccenationer för barnen.. Izac va lite förbannad efter sprutan eftersom han förknippar gröna rockar till sjukhus så redan när han såg dom började han protistera.. Men för fröken fia potta, va det inget speciellt  hon satt och visst det blev ett litet gnäll men sen va det över på ett kick=) men hon va så duktig=) Mammas tjej... Sen va det bara hem och fortsätta plugga och nu är jag iaf klar med matten och nu återstår det dom andra Ämnena=)  jaja så har iaf dom här dagarna varit=) Nu åter till pluggandet.. Ha en kanon bra dag alla

//madde


Underbar kväll

Jag har nog aldrig njutigt så mycket som jag gjorde i kväll. Att sitta i soffan med mina underbara barn och bara vara och titta på film med dom och äta glass gjorde min kväll till något helt extra. Att bara sitta där med mina små änglar och bara mysa betyder så otroligt mycket för mig.. Att ha dom tätt intill och bara mysa får min kämpa glöd att blomstra.. Tänk er själva att sitta i soffan och ha två mysiga barn brevig sig som bara vill ha närheten och bara få höra av dom två att dom älskar en det berör så otroligt mycket.. Jag finner inga ord. Jag tror det va ganska nyttigt att barnen fick börja gå på hel tid på dagis. Som tex barnens tal har förbättras, Dom leker mer med varandra det är mindre bråk etc..
Jag förstår mig inte  på mammor som lämnar bort sina barn hela tiden och då menar jag hela tiden till sina föräldrar, Har man barn får man faktist se till att barnen kommer i första hand. jag kan säga med stolthet att jag tar hand om mina barn själv utan att ta hjälp av mina föräldrar. För min styra sitter i mina barn men jag vet juh att vissa människor tycker att andra ska ta hand om barnen istället för förälden..
Det är så grymt fel. En mamma ska ha vuxit så mycket att kunna ta ansvar för det man satt till värden och inte hela tiden lämna bort som till andra för att man har roligare saker för sig. Men för mig är mina barn det absolut viktigaste som finns, Inget är viktigare än Felicia och Izac...


Helg=)

Underbart med helg, efter en vacka med hårt pluggande. Men det blir inte bara helg utan det blir massa pluggande iaf.. Fast måste vara med mina små älsklingar oxå, kan inte glömma bort dom bara för att jag måste plugga... Mina barn gör mig så stolt måste jag säga. Utan att blivigt inskolad så är dom helt underbara på dagis. Inga problem alls med dom. så underbart skönt att höra. Har varit så orolig för att efter som jag inte har inskolat barnen för att gå heltid så går allt helt parfekt.. Hmm idag har det varit eng hela förmiddagen. Men det gick bra iaf massa att ta in och lära men ändå...
Efter man slutade så va det bara hem och städa ganska skönt att göra det när barnen fortfarande går på dagis=)  Nu springer dom omkring hemma och bara busar. Helt sjukt hur mycket man saknar dom när man inte är hemma med dom.. Man saknar att springa och busa med dom och sitta och leka med dom. Allt har ändras, jag pluggar heltid och barnen går på dagis.. Ja mycket som händer=) Men till mina kära vänner ni är inte bortglömda har bara lite svårt att få tid med att höra av mig till er efter som man har skolan mm... Nä nu är det iaf helg och sänder mina tankar till min lillebror Robin som fyller år idag.. ett stort grattis border min...
Min broder robin
Hoppas alla får en underbar helg

//madde


Plugg och åter plugg

Hmm det är typ allt jag gör nu för tiden för att klara det denna gång! Denna gång kanske man har lite mera förutsättingar. Har fem ämnen jag ska ha av klarat fram till terminen är slut...Barnen trivs iaf att gå hel tid på dagis.. Alltid något positivt.. Fast jag kanske har tagit vatten över huvudet men tro mig, Blir det sömn lösa nätter så blir det bara jag klarar av skolan.. jag ger inte upp denna gång...=) Annas har dagen varit mycket pluggande satt menar hela förmiddagen och gjorde klart det jag skulle göra! Sen så efter skolan hämtade jag barnen och sen åkte och handlade lite och så lämnade jag min mobil på lagning=) Så man kan få en normal mobil att ringa och messa med jag hoppas jag får en ny mobil efter som den jag lämnade in är totalt kauptt!!.. ... Hmm kanske ska ta och försöka sova lite så hjärncellerna kommer fungera i morgon.Kanske får be om ett under men ändå^^.  jag är juh som sakt inget läs huvud som andra är men men.. God natt mina vänner och önskar mig lycka till jag lär behöva det!


Helgen+ skolstarten!

Jaha då va det ett tag sen man satt och uppdaterade min blogg då!
Mycket som har hänt och mycket förändringar nu mera!
Vi kan börja med helgen!
Hehe ja kryssning va det ja=)
En fart fylld kryssning med gott sällskap och trevlig resa med Mycket dans och dricka *Skrattar*..
Hehe allt började ganska roligt faktist, Det första som hända var att jag blev bestulen på 300 kr av en brud som absolut inte hade ett poker face kan jag lova.. Inget jag orkar skriva om men ändå är ganska sur på denna tjej som nu tog mina pengar! Så störande att bli bestulen medans man står utanför för att just ta och hämta väskan som bara hade legat där högst 2 minuter=(..
Men men sen så hade dom andra glömt resterande av pengarna hemme så det var på väg att inte bli nån resa alls.. men i sista sekunderna så kom dom och lämnade pengarna och vi kunde gå på båten=)
Kvällen började med att äta och dricka gott. Fast jag måste säga att vinet smakade allt annat än gott, med ett finare ord smakade det rävgift.. Men men Kvällen fortsätt med att vi gick ner till hytten för att göra i ordning oss för kvällens bravader=)
Hehe ja bravader va väl ett milt ord måste jag säga! jag och min lilla syster ägde dansgolvet. Har nog aldrig dansat så mycket som jag gjorde på båten=) kvällen fortsatte och jag fick dansa bugg ett flertal gånger och varje gång ville man bara gå och gömma sig men men det är mitt tänkande... Men vi blev bjudna på allt i från cider till champange hela kvällen och natten.. Hehe syrran skulle juh känna att hon levde dagen efter tyckte vi... och jag tror ingen tyckte det var tråkigt på båten det ända som jag blev riktigt förbannad på var att någon snodde min digitalkamera och mitt minneskort med alla bilder på barnen och kvällens bilder=(... Men vad som hände kanske vi inte ska gå in på behöver inte berätta allt om mitt sällskap ioch vad dom gjorde=)

Söndagen:
Vaknade man kanske inte så fräsch.. Lite bakful kallas det. Man ska inte vakna vid 7 på morgonen när man gott och lagt sig vid fyra Men är ganska sliten då. men iaf jag vaknade  och kunde inte somna om*Jag i ett nötskal*. Vi gick upp och käkade frukost fast det va två personer som saknades och det tog väldigt låång tid innan vi hittade dom.. Dom två hade sovit i helt andra hyttar så man blev lite sur på morgonen när alla var borta.. men men Dagen fortsatte iaf med karioke jag och min syster skämde ut oss på sen och ja vi stod och sjöng in för alla... fast tro mig hade jag inte haft alkohål i kroppen hade jag ALDRIG gjort det.. men men!!!!!
Båten kom in i till kaj med halv fyra och där stod våra underbara vänner Mickis och Tofflan och hämtade upp oss.. Tack Underbara ni för att ni ställde upp och lämnade och hämtade oss... Hela vägen hem satt och jag mickis bak och drack lite öl och bara snackade=).. När man kom hem så kom två springande barn  emot en som två studdsbollar.. Man kände sig så välkommen när man kom hem... Allt hade gott bra iaf och barnen va helt underbara.. Mina små älsklingar=).. Vi ställde oss och gjorde spagetti och köttfärsås mumma tro mig det va grymt gott efter den där resan! La barnen och sen tog vi det bara lugnt..

MÅNDAGEN:

Idag började skolan nu är det bara att sätta igen.. Nu blir det hel tid för barnen på dagis efter som mina tider i skolan är 8.30-16.30 ganska långa dagar¨. Men jag anser att det är ganska positivt att gå långa dagar för då hinner man med allt man ska göra=)
Idag fick vi aif träffa alla lärare man ska ha,är ganska många att hålla reda på men det är juh bara första dagen som är jobbigt.. Imorgon är det på det igen bara sätta sig ner och ge gärnet denna gång ska jag klara skolan.. jag ska visa fast man är dyslektiker är men inte DUM I HUVUDET som vissa vill ha det till! Jag tänker ge gärnet nu och visa framför allt mig själv ovh sen andra att jag kan det här....  fast min lilla donna blir hemma i morgon hon har troligtvis maginflunsan och vände ut och in på sig i kväll nu när hon gick och la sig=( Tycker så synd om henne så det blir bara lille man som får gå dagis och leka av sig=) nu har man iaf gjort dom uppgifterna men ska bli inlämnade på torsdag. är skönt att ha det gjort och nu kan jag plugga dom andra ämnena... Nä kanska ska ta en dusch och sen krypa ner i sängen=)

PoK//madde


Helgen=)

Helgen har varit kanon måste jag säga. I lördags så firade vi lilla Jonathan som fyllde hela 1år=)Sjukt vad tiden går fort med allt nu redan den 10jan fad tar tiden vägen?
Fredagen
Kom vi upp till södetälja och bara tog det lugnt. Satt och pratade mäst hela kvällen om allt mellan himmel och jord. Vi kom in på en ganska rolig sak. Förra helgen så va Nemi och Lenore hemma hos mamma och mamma betättadeför mig vad Nemi hade gjort
mot  henne helt utan att någon sakt lr gjort någon. Så betättade mamma för mig  att  nemi hadesatt sig tätt brevid min mamma och klappa hemme på armen och sakt 'Jag älskar dig'  och mamma hade bara tittat på henne efter som hon hade blivigt så ställd att hon sadom  orden till en vilt främmande människa som hon bara hade träffat ett få tal gånger. Mamma hade dock svarat att jag älskar dig  med. Då svarar nemi att du är min mormor du oxå hehe vadå att man ramlade av stolen när jag fick höra det men Felicahade sakt att men mormor du är min mormor inte Nemis. Då skrattade bara mamma och sa men felicai du  vet  att jag är Din och  Izacs mormor. Jag hon försökte lite fint tala om för nemi att  du har juh en annan mormor och morfar just för att inte min mamma skulle få  skit från Nemis mamma! Men det lät så jävla gulligt bara... Sen  drack  vi kaffe  och bara tog det lugnt och tittade på tv=)

Lördagen: Träffade Izac sin pappa efter lång tid väntan har väldigt mycket med mig att göra atthan inte fått träffa Izac på lägne men jag Försöker nu ia
f.

Det gick iaf bra Izac hittade en ny hobby genom att åka rull trappa flera gånger  upp och ner. Nick fick iaf lite morttion det tyckte jag att han behövde *Skrattar*. Vi pratade inte så mycket om allt som varit utan vi försöker för Izacs skull så  han får vara med  sin pappa fast det är  grymt svårt för mig att släppa taget men jag vill inte vara den som förstör. jag vill att Izac ska ha sina föräldrar. Det är inte lätt men men måste försöka för att komma någonstans. JAg ser juh bara på hur  vissa är ochjag vill inte utsätta mina barn för det. Det förstör mera än vad det gör nytta. Barnen mår inte bra av att se  föräldrarna bråka hela tiden. Jag önskar  andra  kunde se på  samma sätt som jag just börjar göra. man är inte ensam att skaffa barn utan man är två om det. Men jag och massa andra mammor tror att barnen  är  *Våra* men hur kan  det bara vara våra? Det mpste finnas en pappa där oxå. Vi äger inte barnen utan  det är vi som ska visa dom vägen/Vägarna Då behöver dom bådaa sina  föräldrar det är inte bara mamman som ska ha dom. Tro mig det har tagit låång tid för mig att acceptera att Izac inte bara är  min utan det är Nicks son med!
Till skillnad på min dotter som inte har  sin pappa där efter som  han  anser att alkohålen är den som  får honom lycklig så tar jag hand om henne själv just  för att jag vill inte se till att min dotter  får leva med  alkohål och  sånt  skit utan hon ska få leva som en normal  flicka som får växa sig i  sin roll och sjäälvförtroende!
Men jag hoppas  hennes pappa vaknar och förstår vad det är han förlorar genom  sitt  drickande3. Jag   vet hur det är att leva med någon som är alkolist då  därför vill jag inte uttsätta henne för det heller. Jag vill inte förstöra hennes uppväxt.. Aldrig
Nog talat om det!

Efter vi hade varit och träffat Nick så Åkte vi tillbaka till  mamma och hade kalas för Våran lilla 1åring=)
Han  fick massa presenter han fick öppna massa roliga  bilar  fick han=) Och måste säga att han går otroligt bra nu  för att bara ha gott i två dagar. Nu vill han inte  krypa löngre utan nu ska han gå  hela tiden.. Han har juh  blivigt stor  nu=)

Syrran hade bakat en Prinsesstårta med babyblå glasyr på.
Som  alltid  smakade  hennes tåta helt otroligt gott  :)

Här står alla och sjunger inna han skulle få blåsa ut ljuset=)
Morfar och Izac va ganska sugna på att få lite tårta hehe Jonathan fick äta sin tårta helt själv och visst det blejätte
kladdigt men man  fyller bara ett år en gång i livet och första gången man äter tårta själv ska det  synas oxå lr hur=)
Sen  så va min  lilla son Izac allmänt klantig och snubblade över  något så han satte sig rakt i Jonathans tårta.Jag trodde jag skulle avlida av skratt. Alla skrattade så tårarna rann. Det såg så j*äva  roligt ut... Dagens  höjd punkt=)

Men Jonathan han njöt av sin tårta och sen kom mamma och tyckte att Jonathan inte skulle stoppa in så stor bit i munnen på sammagång men  dettyckte  Jonathan hehe  Det ser  ni på bilden.. Men jag  tror han uppskattade dagen iaf=)
Sen la sig barnen och vi satt och bara  tog det lugnt i soffan Izac somnade utan några problem efter att ta kutat runt och lekt!!!

Söndagen:
Hmm imorse tänkte barnen inte ha sovmorgon utan dom ville gärna att mamma skulle gå upp  redan vid 7 men Ikke jag vägrade  gå upp så tidigt utan ja sa till barnen att vi kan vila ett tag och sen gå ner och äta frukost=) Joda det gick  en halvtimme sen va det full  fart igen så då va det bara att gå upp och dricka  sitt kaffe så man kunde bli människa och  vakna. Gav barnen sin  frukost och satt mig och myste i soffan i väntan på att min mamma skulle vakna. Hade juh sällskap av syster min som såg minst lika trött som  jag men alltlöste  sig när  jag hade fått mina  tre koppar kaffe=)
Hmm ja dagen bjöd  på dans jag och syrran fick  en sån lust att dansa bugg. Hehe måste juh  träna  tills på lördag då  det blir  kryssning lr vad säger ni?! ^-^ men alla stod och daansade bugg sen alla barnen var med och man ser hur lätt barnen lär sig jag lärde Felicia dansa Bugg och nu vill  hon bara dansa mer och mer=) Får väl se om hon vill börja dansa bugg som jag  gjorde som liten... Men det pratar vi inte  högt  om *Fniss*.. Felicia och Jimmy va ute poch lekte i smön och byggde dem måst fantasifigurerna men finns det  något underbarare än deras faantasi heh nror inte det!
Sen bar det iaf hem efter att ha varit förbi lagret och lämnade av lille bror hos pappa=)

Så har våran helg varit inget att klaga på
^-^
Undrar om man ska ta  en  dusch och sen en god kopp kaffe och kryoa ner i sängen kanske...
Hmm

God natt mina läsare=)
PoK//Madde

7 jan=)


http://www.youtube.com/watch?v=CxTFhEU_2aA
Min systersons första steg

jaha så va snart denna dag över. Idag har det inte hänt så mycket. Mäste tagit det lugnt efter gårdagens städande hela dagen. Igår vände jag upp och ner på lägenheten så nu är det skinande rent igen=) Hmm barnen har varit på dagis och busat. Allt hade gott bra fast min lilla klant till son hade ramlat och rivit sig i ansiktet . Han är så klantig min lilla kille.... när jag hämtade honom va han helt till sig. han vinkade inte hej då utan han sprang rakt in i mina armar*Gullungen* ojojoj Nu kommer det massa nya ord Idag pratade han en hel mening så man förstod vad han sa=).. Åå juste min syster son har börjat gååå *urgulligt*jag fick ett mms av min syster när han sprang till soffan.Ni skulle se hans stil när han går han vickar på sin lilla rumpa och det ser så sött ut. Får se om jag kanske lägger ut på youtub så kan jag visa den här sen=). Nu går verkligen tiden fort för alla småttingar titta bara på Jonathan han blir 1 nu på lördag och Izac och felicia växer som ogräs.. Fast dom gör sina framsteg hela tiden. Fast för mig hade som  gärna haft den där småbarns tiden lite längre. Pratade med underbara Katta idag oxå och hörde hur allt rullade hemma hos dom. blev jätte glad när hon ringde..=) Åå asså jag skulle göra allt för att få hennes underbara hundar. Dom är bara för bedårande. Tyvärr har jag ingen bild på dom men tro mig dom är hur underbara som helst=).. Hehe ja juste det nu är barnvakt fixat till kryssnignen Vi skafira min lilla systers födelsedag=). Det ska bli så kul att få åka iväg och bara ha kul.. länge sen man hittade på sånna saker.. fast jag får lite seperations ångest att vara borta från mina barn fast det bara är ett dygn så kännd det väldigt konstigt att vara ifrån dom. fast man jobbar och sånt så vet man juh att man ska hämta dom senare men när man är på en kryssning så kommer det kännas lite konstigt.. men jag är väl lite konstig. men trivs man som mamma så gör man. jag kan verkligen inte klaga på att vara mamma..  =)
Mina små älsklingar!
Satt och tittade igenom min nyvarande mobil som jag lånat av min syster efter som min andra mobil brann upp helt plötsligt på nyår. Så skulle ni få ett mess från mig som står vem är du är det bara för att alla mina nr är borta=(..men åter till det jag skulle skriva. hittade jag iaf massa bilder på lilla Jonathan när han precis hade fötts sådanna bilder jag aldrig har sett=) Jag hittade en bild när han bara va ca gammal och somnade i min famn
I min famn
Han ser så underbart söt ut=) Denna bild jag menade han är juh bara för söt Mosters kille!

Här är första bilden på Jonathan när han skrattade för första gången. Här är han 1månad och2 dagar gammal=)
Hittade oxå denna underara bild på Kusinerna

Första gången Izac höll Jonathan =)
Måste bara lägga ut denna bild på Jonathan efter ni har sätt bilderna på honom nu från han va liten
Kolla in stora killen nu=) Han är bara för underbart söt=)
Denna lilla gose kille fyller hela 1År på Lördag!



Hehe jag vet itne om jag la ut denna bild på Izac på nyår men Måste visa den nu jag tycker han ser så underbart söt ut när han skrattar


Nu har jag väl skrivet och lagt ut lite bilder =)
Önskar alla en toppen kväll=)

poK//madde


Dagen!

hmm ja vad ska man börja. jo morgonen började med att vi försov oss dåde jag och barnen sov ganska skönt i morse=) Vi vaknade vid 9 och barnen skulle ha varit på dagis halv 9 men det va ingeen fara utan dom kom till dagis pigga och glada iaf.. Annas har dagen gott åt att städa stryka tvätta mm och så klart massa kaffe=) hämtade barnen och möttes av en riktogt glad liten kille som kom springande fram till mig=) Det finns inge bättre att få höra barnens glädje när man kommer in till dagis och dom ser en.. *Älskar* Har busat för fulla muggar med barnen nu på kvällen så jagade vi varandra med en vattenspruta och bara skrattade så tårarna sprutade på oss alla tre.. Älskar att busa med barnen och man få så mycket av dom med.. När barnen väl gott och lagt sig så blev det film och lite godis new moon igen så klart jag vet inte vad det är med filmerna men dåda filmerna har jag fastnat för ordentligt. Tycker om handlingen om den nu så kallade förbjudna kärleken som då tjejer försöker göra allt för att behålla. Tänk om den kärleken fasst i det riktiga livet. Hmm ja men men. det är bara en film men en mycket bra film=)

Nä får väl lägga mig nu ner i min nybäddade säng och titta en stund på tv och bli trött..

PoK//madde


Izacs födelsedag fram till nyår!

=)


Hmm nu sitter man här igen med kaffet i handen och datorn i knät efter lång ledighet=)
Har inte haft den tiden att sitta och skriva blogg men nu är jag igång igen=)
Hmm mycket som har hänt i liver nu. Mycket man måste fundera vidare på hur man skall göra etc. Mycket tankar som vandrar iväg och man vet inte var man skall börja.
vi kan börja med Izacs födelsedag.. Hade underbara vänner på besök och firade Izac med lite bullar (Tyvärr allt jag hade hemma) men ändå.
Det betydde så otroligt mycket att dom kom hit och firade lille man efter som det var dom ända som firade honom jo familjen firade min lilla skrutt=).
anyway så åkte vi hem till mormor på kvällen där Izac fick tårta och paketer och Izac blåste fakt ut ena ljuset helt själv utan hjälp hehe..
Jag kan inte förstå att tiden går så fort. Men men efter dagen så va han helt slut efter som han inte va helt ok helle
utan han hade svårt med sin andning och ville inte riktigt hålla värmen=( men iaf han somnade sen ganska nöjd och belåten efter allt=)

Nyårsafton

 Juste glömde juh det viktigaste.
Grattis Christoffer och Evelina på förlovningsdagen
Dom förlovade sig 01-01-10

Nyår var väl helt ok kan man säga lite bråk och sånt men inget speciellt lr rättare sakt inget jag tar här iaf..
När allt va fixat till kvällen stod nästan alla och dansade med barnen på golvet till och med Evelina och Christoffer va med och dansade.
Såg ganska roligt ut. men barnen tyckte det va grymt kul att stå och dansa. Dom ville gäran inte sluta utan dom kunde fortsätta hela natten om det nu va så.
men men iaf
Kvällen började bjöd på god mat potaitsgratäng och gott marinerat kött. Inget fel med det.
Åkte sen till morfars grav och satte ljus. Ingen av min förbannade släkt hade varit där. Jag blir så ledsen och se det.
tycker man kunde iaf åkt och sätta något där iaf men Inte min släkt utan det var Mamma, jag syrran christoffer och hans flickvän som åkte dit
Inte alls lika mycket tänt som det brukar vara men det va så vackert med ljusen som stod i smön så vackert=)
Åkte hem och myste med barnen i soffan med en film. Barnen va väl kanske inte så pigga men det är bara nyår en gång pr år och
detta år ville jag ha båda mina barn vakna=) Klockan närmade sig 12 så satte alla andra utan jag och Izac på sig kläder och ställde sig ute för att skåla in det nya året.
Hehe till och med barnen fick champang glas fast i plast med pommac i så inte dom skulle känna sig utanför.. Efter klockslaget va barnen så trötta så det tog inte alls långtid innan
dom somnade. men jag tror dom uppskattade att få se alla fyverkirier som var..
Efter alla barn gott och laggt sig va det dom vuxnas tur. Vi slog på singstar och sjöng. jag dom som jag är utmanade min kära lille bror och det skulle jag inte ha gjort utan
han tog som låtarna jag absolut inte kunde.. Men men jag fick min revans sen när jag tog låtar ingen kan slå mig på hehe. tog mig några kalla det va ganska gott
Men men Fick besök av Alex som oxå va med och sjöng med sin *Fina stämma*
 Kvällen slutade inte förens hans 6 på morgonen..

Nyårdagen
=)
Lenore på bild helt nyklippt=) Efter att ha haft luggen hängande i ansiktet så måste det ha varit en befrielse att bli av med den=)
=)
Lille Busen Neni=)


På nyårdagen kom Nemi och Lenore dit oxå. heh fullt hus blev det=)
Kul att få träffa dom lite nu efter julen och så. dom fick juh inte vara med på julen lr på nyår
som man blev lovad men men. Inget jag ORKAR bry mig om. Efter att ha irreterat mig på Lenores lugg sååå länge så klippte vi den så hon skulle slippa ha luggen i ögonen hela tiden
jag förstår att det är jobbigt för henne att ha den där hela tiden. men hon blev jätte fin tycker jag och nu kom hemmes fina ögon fram oxå=) *Förlåt A för att jag klippte Din dotters lugg*
Anyway
Vi hade en trevlig kväll jag Evelina Mickan och Mamma Vi for till heron city och såg New Moon på bio..
Kan juh säga att det va inte igår man gick på bio senast. men vi hade en riktig mys kväll bara vi tjejer medans alla barnen var hemma med Killarna=)
Enter en härlig kväll så åkte vi hem och bara tog det lugnt=)

Dagen efter åkte vi hem igen.

Igår hade vi bara en mys dag och inte gjort allt för mycket. Skönt att ha sånna dagar med utan att ha måsten.

Nu börjar vardagen igen. I morgon väntas dagis för barnen. tror det kommer bli kul för barnen att få träffa sina kompisar igen..
Nu nu ska jag ta mitt kaffe och bara ta det lugnt
PoK//Madde


RSS 2.0