Dagen!

Då börjar denna dag lida mot sitt slut. bara drygt 2 timmar kvar att jobba. idag har jag hunnit med en massa saker hemma. städat, fixat i vårat sovrum samt satt i foton i ramar som skulle upp på väggen i sovrummet;)

Så här blev det tillslut;) Fick lite hjälp av lill tösen, som var hemma från dagis. I morgon hoppas jag att jag blir klar i tjejernas rum. Är inte riktigt nöjd med deras rum. Måste fundera lite till...
I morgon är jag ledig och mannen skall till garaget och fixa bilen inför besiktningen. jag har inte så stora förhoppningar på att den kommer gå igenom. men men ,man vet aldrig.

hmm vad ska man hitta på nu då. sitter och lyssnar på musik på kontoret och har städat lite här. jag börjar bli lite små rastlös. tackar gudarna att jag iaf har spel på mobilen. så jag kan roa mig med det. tills det är dax att gå...

Bjuder på denna bild. denna bild tog jag i går morse vid 7. ja jag var väldigt pigg då;).

Igår fick jag höra av min kära mor att allt med min bror hade gott bra. så skönt att höra. Hon fick prata med honom i fem min. men som mamma sa "jag fick iaf höra hans röst"♥♥
Nu hoppas jag, att jah får göra det snart oxå. Men den som väntar går se.. saknar iaf honom enormt mkt....


snökaos!

Idag har nog hela Sverige haft snö kaos. Imorse ville jag bara dra täcket över huvudet när jag såg hur mkt det blåste och snöade ute. Jag tackade gudarna att Minella var ledig från dagis så jag slapp gå hela den blåsiga vägen till dagis. Men mina andra små älsklingar fick tyvärr ut i skiten och pulsa till skolan. Fast Izac var överlycklig då han fick ta med sig massäk och pulka till skolan. men skolan gjorde ett mkt bra val att inte gå till backen i detta kaos..

bjuder på denna bild på Minella. Så här såg minella ut när vi var och hämtade Izac från skolan i snökaoset. Henne kommentar. mamma jag måste ha glasögonen på mig, Så jag slipper få snö i ögonen. . söta unge!!!!


Idag gick mina tankar på min bror. jag hoppas att allt gick bra idag. saknar den mannen otroligt mkt. jag hoppas vi snart ska få träffa honom igen, inte bara för min skull utan för barnen oxå. av vissa omständigheter så får inte barnen träffa sin morbror, var av att det har tagit mkt hårt på dom.. Men som sakt jag hoppas han har det bra nu. och att vi snart får höra från honom igen♥♥♥♥.
hmm nu blev det lite jobbigt. men så länge jag får brev och får veta hur det är med honom så kommer den här tiden inte kännas allt för lång....

hmm på tal annat. just nu är jag såååååå grymt sugen på att operer mina bröst. jag önskar verkligen jag hade den ekonomin så jag kunde gör det. Har flera vänner som gjort det och dom ser det grumt snyggt ut. för börjar jag träna ordentligt så kommer jag bli platt och då kommer jag juh aldrig våga gå i linne!!!! men men jag tänker fortsätta drömma!!!!

jaja nu ska jag mysa med mannen ich sen blir det tidigt, då jag ska jobba dag i morgon; )..





Lördag, Söndag!

Helgen har nu passerat men en rivfart. I lördags var vi och firade typ halva familjen på samma gång. tydligen måste nästan alla i släkten fulla år i januari känns det som. vi börjar med Jonathan den 9.e ,Syrran den 17.e,Syrrans kille den 12,e sara en kompis den 19,e. Robin den 22.a svärfar den 24, e. farmor den 25.e. och slutligen lilla Ellie som fyllde tre i dag. ja ni Måååånga i januari. nu håller vi tummarna på att syrran kniper igen hela januari ut. vi hade alla barnen med oss till skänninge. vi trodde det skulle blu kaos, men tack å lov så var alla barnen jätte duktiga och lyssnade. tänk er, en hel dag utan bråk med varandra; ) Det fick jyh en att vilja göra mera saker med alla barnen.
Fick mysa med alla busungar iaf. vi tog ett kusin kort.

Bilden med barnen Edevärn-Ervik. Det var inte det lättaste att ta bild på barnen. Dom små ville inte riktigt vars med. Men med många om och men fick vi en bild.
Passade på att ta en bild på Fasters gullunge Liam.
Som vi ser är Liam värdens linslus♥♥ Tiden gååår alldeles för fort. Eller så är det jag som börjar bli gammal.



idag var ni på kalas igen. som sakt lilla Ellie fyllde 3år idag.Stora tjejen juh. så det blev mera fika idag. magen känns nu som om den ska spricka. tror inte jag vill ha någon mera fika på ett tag.
Efter kalaset åkte vi hem så fick vi fin besök av några vänner till oss ;) så grabbarna åkte till garaget och vi tjejer satt och snackade lite skit om allt och inget. Barnrn fick leka av sig. så nu ligger barnen i sängarna och sover gott. iofs inte så konstigt efter deras spring och lekt. så nu tänker jag ta kväll och mysa med min älskade man!

Ja ni!

jag har haft en riktigt lustig jobb kväll i kväll! jag har haft sjukt lugn kväll av olika andledningar. strax slutar man för kvällen, men min första kväll kunde ha varit annolunda tycker man men. Annas idag har jag träffat min underbara mickis och tvingade henne att umgås med mig fram till jag skulle
börja jobba ;). passade oxå på att inhandla presenter till alla som skall firas i helgen!! Helgen=fullspäckad med kalas! i morgon ska vi tilm skönningr med alla barnen. det kommer vara fullt av ungar i en tvåa. haha vi får väl se hur tyst det kommer att vara med alla barnen. Men det går säkert bra.. sååå så har min dag varit iaf. önskar alla en toppen kväll!

Så fucking Nice :)

Idag var det den första dagen , Helt själv på jobbet. Det gick strålande. Allt har bara flytit på som det ska vara. Känner mig lite extra glad då jag klarade min deligerings prov utan några problem. Så nu kan jag fullfölja alla mina arbetsuppgifter. I morgon är det min första kväll och jag tror det kommer gå lika bra som idag.
Fast måste säga att det är inte så speciellt lätt att cykla i all dessa modd. Men skamm den som ger sig. det har gott bra som sakt och jag har hållt mina tiden=)
Man känner sig lite extra glad när man till och med får höra av sin chef att han är trygg att man är där på jobbet. Det stärker mitt dåliga självförtroende lite grann.

När jag kom hem i från jobbet kom barnen med ett litet paket jag skulle öppna. I den fanns det teckning barnen ritat till mig, där det stod "Vi älskar dig mamma" på. Då blir man faktiskt lite tårögd. Mina små monster. I bland älskar jag bara dom så där lite extra mkt.
Farfar hade varit så snäll och hämtat mina troll på dagis och fritids. Så jag kunde gå och göra mitt prov utan att behöva stressa. Vad skulle jag göra utan farfar. I morgon är det dessutom hans födelsedag. Undrar vad man skall hitta på att ge honom. Hmm får fundera på detta ett tag.

Känns som om jag har funnit en annan väg här i livet. Visst kommer det alltid motgångar men just nu känns det som om allt kommer bli till det bättre. Jag har mina underbara vänner, Helt underbara arbetskamrater som ger en mkt skratt. En man som älskar mig och så klart mina älskade barn. SOM ALLTID finns där oavsett vad. Just nu älskar jag detta liv. Fast en sak fattas och det är lite träning, eller iaf lite mera träning.

Just nu sjukt nöjd över vad livet ger mig just nu!
För en gång skull är jag nöjd över det jag gör!

Måndag!

Idag var första dagen på det nya jobbet=)
Har suttit gott igenom företaget samt allt vi skall göra=) Ser mkt fram i mot detta jobb. Så i morgon börjar jag min första Inskolning *Spännande*
Annas så hämtade jag hem en stört förkyld liten donna från dagis *OVANLIGT* men nu kommer vi att få dela på att vara hemma när barnen är sjuka!
idag ringde äntligen kommunal, åter till mig efter att ha sökt min gamla arbetsgivare. Att man kan missuppfatta saker och ting, är juh helt sjukt . Men iaf. Nu är det som det är. Och jag är glad att slippa alla dessa anklagelser samt lögner som försegår! Mkt har jag varit med om. Men detta tog verkligen priset!. Men men nu har jag iaf fått nytt jobb och jag kan gå vidare med det och lägga det gamla bakom mig!

Idag har jag haft min fina Nanna på besök. Det är ganska roligt när hon kommer hit. För barnen slänger sig verkligen om halsen på henne och Hon är verkligen som en extra mamma till "Mina Änglar"
(Som Nanna så snällt kallar mina monster!)

Fuck vad det skall vara kallt..
Idag köpte faktiskt jag vantar så jag slipper frysa händerna av mig!
Var liksom inte berädd på att kylan skulle komma nu! Jag hade hoppats på att vi skulle slippa den. Men som andra säger det är kul för barnen att snön äntligen har kommit! jaja..
Nä skall ta hand om min lilla tös som ropar på mamma, JÄVLA hosta hon har som, väcker henne hela tiden!
 
Jaja plikten kallar!

Önskar alla en toppen kväll!

söndag!

Nu sover mina små troll efter dom varit ute och lekt i snön samt varit och firat våran söta Sara som fyllde 24 idag; ). annas har det varit en låååång och seg dag. Det ända som hänt i dag är att vi fått vårat vardagsrum fönstet blivit söndeslaget. av några snorungar utanför. Men min kära man fick så snällt försöka laga det på bästa sätt. så i morgon blir det och ringa så dom får laga fönstret!.. I morgon börjar man sitt nya jobb. börjar bli lite små nervös. ;) med det är juv bra att vara det.. men i morgon börjar allvaret. Så i morgon ska jag börja med dilegering och massa saket! Här har vi resultatet efter min kära man försökt lagat fönstret!!!
Hmm just det, nu skall här det börjas träna igen. Och
denna hgång skall det bli resultat. Jag har bestämt mig nu för att lyckas. Eftersom jag inte har råd att operera mig, så måste jag kämpa på egen hand! Men förhoppningsvis går jag juh ner i vikt av att gå på jobbet;). Men hursomhelst, denna gång ska det gå bra!!!

Fredag, Lördag!

Fredag! Idag är det ingen vanlig dag utan det är min lilla syster som fyller hela 25 år.

Helt sjukt. För hela 25 år sedan föddes denna lilla sak och jag som så snäll storasyster försökte få henne och leka med mig. Men hon var en så tråkig bebis som bara ville sova. Hehe jag var väl inte direkt den snällaste stora systern kanske. Men, men hon har fått stått ut med mig ändå! Stort grattis älskade syster iaf. 
 
Jag och Minella var precis och hämtade hem storebror från *Skolan* Idag hade det varit en ganska stökig dag i skolan. Eftersom Izac då har stora svårigheter att sitta i en grupp med massa ljud och bråk runt omkring. Men Med hans problematik,*Aspberger* "som Dagis till ha det till" Så vet alla lärare hur man skall gå tillväga för att lugna honom.
  
Vi avslutade denna fredag med massa mys och fångarna på fortet. =)

Lördag!
Här snöar det för fullt och jag har egentligen massor att göra (Inligt mig). Men har inte hittat min insperation än! Idag skulle vi gå till backen här för att åka lite pulka. Men barnen ville inte riktigt gå ut, nu när det snöar och blåser små spik ute. Så nu sitter och roar sig med att spela Xbox istället. medan mamma får så snällt tvätta och fixa! 

På tal om annat: Tre dagar kvar innan jag börjar mitt nya jobb :)
Känns fantastiskt att få börja jobba med sånt jag faktiskt tycker om. Samt att jag får min dagliga mortion genom att gå till mina kunder jag jobbar med. Sen att jag får jobba med folk jag redan känner och har jobbat med förut=)
 
Hmm
Jag hade en diskussion med min äldsta dotter i morse, Det är så här att min kära dotter är 8 år och har redan börjat prata om mortion (Så hon inte blir tjock) Vad är världen på väg nånstans?! Hon satt vid frukosten och berättade för mig att hon skall börja ut och springa varje dag. Så hon kan få en fastare kropp. Jag som mamma stod bara och kollade på henne med frågande blick. Jag blev helt ställd att hon redan börjat prata om sånt. Hon är juh bara 8 år. Felicia är en lång och smal tjej. Med inte så mkt fett på sin kropp! Vad kommer allt detta ifrån? Skolan? Jag har ingen blekaste. Visst är det bra att man skall tänka på mortion. Men är det inte lite tidigt att börja med sånt nu? Jag vet inte vad man ska göra. jag försökte få henne att förstå att man kan röra sig och vara ute och leka. men då fick jag som svar "Det är inte samma sak"
Hmm ja vad säger man. Jag själv försöker att inte prata om vikt och sånt när hon är i närheten. för att INTE smitta av mig  av mina ideer och tankar om min kropp etc,etc. Tydligen så snappar hon upp allt.
Någon som vet hur jag kan få henne att förstå att hon fortfarande är ett barn och ingen ungdom. *Funderar*
Nähä nu får jag avrunda detta nu, och fortsätta göra någon nytta!
 
 
 

Händelserik dag!

Hmm grymt länge sen jag skrev här. Mkt som har hänt sen sist. vet inte riktigt hur länge sen jag skrev här sist. men man kanske skall börja skriva igen. behöver rensa hjärnan lite. Idag är det en sån här dag som varit helt upp och ner vänd. Fast dagens slut, resulterade i något helt underbart NYTT JOBB=). Idag blev jag uppsagd från det nyvarande jobbet av massa skit .. Men den historian känns inte riktigt som något jag vill skriva ut här. men hur som haver. Efter regn kommer solsken sägs det juh. Sedan en dryg vecka sen, sökte jag ett nytt jobb. då vi alla blev uppsagda från jobbet av olika själ.. Och idag fick jag beskedet om att jag fick det. Ni anar inte hur mkt jag hoppade av glädje=). Helt j'vla sjuk. från uppsagd till jobb på mindre än fyra timmar. Men beskedet om det nya jobbet gjorde mig bara överlycklig. Ny start på arbetslivet. Ni ska bara veta hur jobbigt det är att bara tänka tanken med att inte har ett jobb när man är tre barns mamma. Det har jag grämt mig om hela dagen och sen så kom detta. Jag kan inte beskriva känslan som infinner sig i min kropp just nu. *Hoppas och stuttsar av glädje* skall nog inte uttråka er med mera glädje just nu. nu skall jag bara blicka framåt och låta det som varit va!

Livet har sina goda stunder vissa ggr!

RSS 2.0