Lördag, Söndag!

Helgen har nu passerat men en rivfart. I lördags var vi och firade typ halva familjen på samma gång. tydligen måste nästan alla i släkten fulla år i januari känns det som. vi börjar med Jonathan den 9.e ,Syrran den 17.e,Syrrans kille den 12,e sara en kompis den 19,e. Robin den 22.a svärfar den 24, e. farmor den 25.e. och slutligen lilla Ellie som fyllde tre i dag. ja ni Måååånga i januari. nu håller vi tummarna på att syrran kniper igen hela januari ut. vi hade alla barnen med oss till skänninge. vi trodde det skulle blu kaos, men tack å lov så var alla barnen jätte duktiga och lyssnade. tänk er, en hel dag utan bråk med varandra; ) Det fick jyh en att vilja göra mera saker med alla barnen.
Fick mysa med alla busungar iaf. vi tog ett kusin kort.

Bilden med barnen Edevärn-Ervik. Det var inte det lättaste att ta bild på barnen. Dom små ville inte riktigt vars med. Men med många om och men fick vi en bild.
Passade på att ta en bild på Fasters gullunge Liam.
Som vi ser är Liam värdens linslus♥♥ Tiden gååår alldeles för fort. Eller så är det jag som börjar bli gammal.



idag var ni på kalas igen. som sakt lilla Ellie fyllde 3år idag.Stora tjejen juh. så det blev mera fika idag. magen känns nu som om den ska spricka. tror inte jag vill ha någon mera fika på ett tag.
Efter kalaset åkte vi hem så fick vi fin besök av några vänner till oss ;) så grabbarna åkte till garaget och vi tjejer satt och snackade lite skit om allt och inget. Barnrn fick leka av sig. så nu ligger barnen i sängarna och sover gott. iofs inte så konstigt efter deras spring och lekt. så nu tänker jag ta kväll och mysa med min älskade man!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0