Hmm

Jag vet alla ord som sägs bakon min rygg, Jag vet att mitt namn kommer fram allt för ofta när det kommer till min sk familj eller rättare sakt min mamma och hennes familj, Jag har tröttnat på att det bara är Felicia och Izac. Jag har inte bara två barn, Uatn jag har juh faktiskt en liten till Vid namn Minella.. Varför är det så svaår att hälsa till den minsta, Det var inte jag som började snacka så mkt skit om mig och min sambo, Om att vi inte kunde ta hand om barnen etc under dom här tre månaderna som jag låg inne på sjukhuset med den minsta=(. Jag vet att jag blottar mitt hjärta nu. Men jag kände det nu måste jag skriva av mig, Tårarna rinner medans jag skriver.
Nu har jag bestämmt mig. En gång för alla.
jag kommer att byta mitt Efternamn liksom på barnen med. Jag har hetet mitt efternamn för att hedra mina morföräldrar, Men jag orkar inte längre bära mitt efternamn, Jag tillhör inte den familjen. Därför kommer jag och barnen byta! Det spelar ingen roll vilket efternamn vi tar, men att leva i en lögn och låsas att jag tillhör den familjen. det gör ingen gott!
Det räcker nu!
Jag har fått nog!
Kanske hårda ord men jag har bestämmt nu.
Jag och MINA barn kommer inte ha något med er att göra mera!!
Vi kanske syns på någon begravning i framtiden men inte mer än så!
Robin ta inte åt dig av det jag skriver. Du är den ända jag ahr kvar och kommer att ha kvar i min sk familj...
Du är den ända som vågar stå för att jag är din syster!



Jag låser in dom här känslorna och tänker inte ta fram dom igen


Oj dax att skriva igen!

Jaha då var det juh länge sen man satt och skrev här.
Denna gång kan jag juh inte skylla på att jag har haft fullt upp.
Själv är man sjukskriven nu sen ett tag tillbaka. Är ganska jobbigt att hela tiden vara hemma, men måste man så måste man. Fast jag ska inte klaga, har faktiskt myst massor med Minella. fast det har juh inte varig det lättaste, Fast jag har fuskat, Jag har gott på mitt ben fast jag inte ska, krykorna står så fint i hallen hehe. Fast det är juh inte lätt att hoppa på krykor inne när man har ett spädbarn hemma. Minella är gärna på golvet men hon ska med mamma oxå tycker hon så det är bara att vandra om kring med henne=)

Hmm annas har det väl varig lugnt. har myst massor med grannen och hennes son=)
Slipper iaf sitta ensam i lägenheten=)
Igår fyllde min älskade sambo år,Han precis att storstäda innan han kom hem, Jag han till och med göra hans potatisgratäng som han ville ha=) Sen efter 5 Så vi hade hela lägenheten full med människor,  Han blev iaf glad för presenten han fick=) Han fick ett presentkort på en tatuering av oss=)
så nu får vi se vad han väljer att göra=) men tror det blir hans döttras namn <3

Idag har man bara haft en slö dag, Har fördrivigt min tad med att titta på film. Första gången på länge man bara tog det lugnt Utan att städa. men jag kännde det i knät att det var kanske dax att vara still en dag.. Men gick iaf ut med barnen efter maten så dom fick springa av sig lite energi. Minella satt så snällt i vagnen och myste=)



Dom andra barnen lekte i tältet på granngården=)


Efter vi varit ute så va det bara badet som väntade. Badade först dom stora barnen. Medans den lilla låg och busade på golvet=)

Trollungen som läg och tittade på när syskonen badade, tror hon ville vara med och plaska med dom=)

Nu ligger mina tre trollungar i sina sängar och sover, Så jag passar på nu att dricka mitt kaffe i en total tystnad. Sen kommer väl älsklingen hem sen. Men då har jag haft min egna tid ^-^ Fniss
Mä nu ska jag ta min kopp kaffe och halta mig upp för trappan och dö i soffan=)


Våran valborg som slutade i katastrof!

Ja vart ska jag börja igentligen.
Igår började kvällen med god grillning med Min bror Robin och hans tjej Lollo..
Efter grillningen åkte vi vidare på en bil träff i Linköping. Men den trevliga kvällen slutade med katastrof.
Det började med att vi var på väg hem från Linköping till mjölby. Då började min brors sambos bror Emil slå och göra illa min lille bror medans kan körde.
min bror var i panik tvungen att stanna mitt på motorvägen. Min bror lyckades få stopp på bilen och lyckades ta sig ut. Lollo sprang fram till bilen och försökte  lugna sin bror men lyckades inte speciellt bra. Utan hennes bror blev allt mera hot full och satte sig bakon ratten och körde iväg, Han var både påvärkad och förbannad, En absolut ingen bra kombination att köra i, Han har dock inget körkort inget lämp eller liknande. Han fick inte ens sitta bakon ratten... Men Emil körde i väg och bilen med Lollo hängande i B-stolpen på bilen. Ca 50 meter släpades hon med i farten, man stod där som ett fån, och jag då som var skadad försökte spring efter bilen men med mitt knä kom jag juh inte fram så snabbt. Men hade jag bara kunnat springa kanska jag hade kunnat ta tag i lollo innan bilen drog iväg. Vi var juh tvungen att försöka åka hem, så Robin och lollo fick sitta i våran bil med tre ungar som inte förstod någonting. Tur var juh att barnen sov när allt hände... En bit bort såg vi Bilen, bilen som vi för ca 10 minuter sen sågs hel ut var totalt kvaddad


Min bror var på väg att bryta i hopp, hans ögonsten var totalt kvaddad.Björn och Robin sprang juh fram så fort som möjligt till bilen för att se om Emil fortfarande var i bilen eller om han hade slungats ut ur bilen i smällen., Emil hade lyckats tagit sig ur bilen och han hittades ca 700 meter från bilen i ett dika med hjälp av polishundar.. Denna kväll slutade i ren katastrof. Jag är så tacksam att mina bror inte var med i bilen. själva krocken  skädde i ca 150-180 km/h. Emil hade verkligen änglavakt, jag jag förstår min bror att han är förbannad, ledsen och besviken.. Men än en gång jag är evigt tacksam att både robin och Lollo fortfarande är i livet....

RSS 2.0