Valborg och Lördagen

Igår hade vi en mysig kväll i Stenhamra. Dagen började med att vi grillade och bara hade mysigt, Vi trottsade vädret och grillade ändå=) Blev hem gjorda grillspätt och klyft potatis.. Mycket gott med god mat och gott sällskap. Kunde inte bli en bättre start på kvällen.. Sen åkte vi till stenhamra för att titta på brasan som vi så många gånger förr eftersom det är där man har vuxit uppväxt.. brasan va fin och att se barnens ögon det är obeskrivligt..
=)
Här satt Izac och tittade och ville inte riktigt sitta still i vagnen=) Sen så hade vi fröken busunge som ville springa runt och leka med dom andra barnen som sprnag runt=) 
Vid brasan Sen träffade jag min ungdoms kompis Carro med sin lilla hund Olivia. En liten sak hon gick och bar på hehe
Det va lång tid sen man träffade henne, fick träffa hennes syster och hemmes mamma med alltid kul att träffa folk som känner igen en efter alla dessa år..

LÖRDAGEN

Idag har det varit en lugn och seg dag. vi kom hem så pass sent igår så barnen tog en härlig sov morgon i morse.. Det gjorde nog alla tror jag... Men nu på kvällen så blev Jonathan väldigt dålig och hans feber gick över 40 graders feber så nu är syrran inne med lilla man på sjukhuset så man sitter och väntar på hur det går... Skriver kanske senare...

Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0